15.05.2012. / 17:23

Autor: Nacional.hr

Bricostore otvorio svoj centar za vrt i dom u Zagrebu

Bricostore Zagreb treći je prodajni centar ovog francuskog trgovačkog lanca u Hrvatskoj i nastavak kontinuiranih ulaganja u Hrvatsku, s investicijom od 187 milijuna kuna i oko 100 novih radnih mjesta

Stephane Demoulin, Vedran Kružić, Jerome Pasquier, Ema Culi, Philippe Bresson i Hubert ThiebaultStephane Demoulin, Vedran Kružić, Jerome Pasquier, Ema Culi, Philippe Bresson i Hubert ThiebaultZagreb će od sutra biti bogatiji za još jedan trgovački centar. Francuski centar za vrt i dom Bricostore svoja će vrata otvoriti u 7.30 sati na adresi Savska cesta 84 u naselju Jelkovec u Sesvetama, a priliku da prvi razgledaju bogat prodajni asortiman dan prije imali su visoki gosti, poslovni partneri, novinari i drugi uzvanici. Podršku i vjeru u nastavak dobrog poslovanja u Hrvatskoj Bricostoreu su dolaskom na otvorenje izrazili Vedran Kružić, pomoćnik ministra Uprave za trgovinu i unutarnje tržište u Ministarstvu gospodarstva, i Ema Culi, načelnica Sektora za trgovinu i tržište u Ministarstvu gospodarstva, a čast rezanja crvene vrpce pripala je veleposlaniku Francuske Republike u Republici Hrvatskoj Jérômeu Pasquieru i predsjedniku uprave Bricostorea Philippeu Bressonu.

"Koristim ovu priliku da zahvalim svima koji su vjerovali u projekt izgradnje našeg zagrebačkog centra i pomogli nam da ga privedemo dovršetku. Bricostore Zagreb napokon je tu, a ova će investicija zasigurno ojačati naš položaj na hrvatskom tržištu, kao i prisutnost francuskih tvrtki u Hrvatskoj. Najveći je izazov tek pred nama, jer namjeravamo zauzeti vodeću poziciju u segmentu 'uradi sam' i biti prvi izbor kupaca u potrazi za proizvodima za izgradnju, obnovu ili uređenje doma i vrta, u skladu s našim sloganom Tako lako", istaknuo je Philippe Bresson, predsjednik uprave trgovačkog lanca Bricostore. Ujedno je naglasio kako je Bricostore obiteljska tvrtka kojom trenutno upravlja peta generacija u obitelji te naglasio odlučnost u namjeri da se jače pozicionira prema ženskim kupcima, budući da su žene sve više uključene u uređenje doma i često upravo one donose odluku o izgledu obiteljskog životnog prostora.

Bricostore je francuski lanac trgovina specijaliziranih za uređenje vrta i doma i jedan od vodećih te vrste u istočnoj Europi. Bricostore Zagreb treći je prodajni centar ovog francuskog trgovačkog lanca u Hrvatskoj i nastavak kontinuiranih ulaganja u Hrvatsku, s investicijom od 187 milijuna kuna i oko 100 novih radnih mjesta. Prvi je centar u Hrvatskoj otvoren 2004. godine u Kaštel Sućurcu pokraj Splita, uslijedilo je otvorenje trgovine u Puli 2007. godine, a otvorenjem trgovine u Zagrebu visina ukupnih investicija Bricostorea u Hrvatsku iznosit će više od 463 milijuna kuna, s ukupno 300 radnih mjesta. Ukupni prihodi Bricostorea u 2011. godini iznosili su 100 milijuna kuna, a nakon otvorenja zagrebačkog centra očekuje se značajan rast ukupnih prihoda na hrvatskom tržištu.

U prodajnom prostoru zagrebačkog centra veličine 10.000 četvornih metara kupci će pronaći više od 40.000 artikala koji se odlikuju visokom kvalitetom i pristupačnom cijenom te prate trendove u uređenju interijera i eksterijera, a na raspolaganju će im biti i 600 parkirnih mjesta, od čega 400 podzemnih. Uz izbor temeljnih građevinskih materijala, alata i strojeva, Bricostore će im ponuditi i velik izbor različitih dekorativnih predmeta za ukrašavanje doma, kao i biljaka za unutrašnje i vanjske prostore, ukrasnih posuda i proizvoda za njihovu njegu. U asortimanu Bricostorea nalaze se proizvodi iz triju različitih cjenovnih razreda, pa su tako u liniji proizvoda Go/On artikli najpristupačnijih cijena s oznakom Niska Cijena Garantirano, liniju Bricoline karakterizira odličan omjer cijene i kvalitete, a tu su i mnogi domaći i strani prepoznatljivi brendovi. Uz to, kupci će u Bricostoreu moći i unajmiti potrebne strojeve i alat, zatražiti rezanje materijala po mjeri, sašiti zavjese, izraditi ključeve ili okvire za slike te naručiti dostavu kupljenih artikala na željenu adresu.

Kako bi bili u tijeku s novostima iz Bricostorea, kupci u trgovinama mogu svaki mjesec uzeti svoj besplatan primjerak kataloga u kojem će pronaći aktualne i atraktivne ponude te informacije o proizvodima, ali i posebne sezonske tematske priloge s bogatom ponudom artikala. Vjernost kupaca centar će redovito nagrađivati dodatnim pogodnostima koje će kupci ostvarivati korištenjem posebne kartice u sklopu programa vjernosti za koju se mogu besplatno registrirati.

Bricostore Zagreb bit će otvoren od ponedjeljka do subote od 7.30 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 14 sati.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika