16.05.2012. / 13:34

Autor: Totalsport

Andrić sjajan u pobjedi Galatasarayja

Andrić je za manje od 17 minuta provedenih na parketu ubacio 15 poena i dva puta skočio pod košem

Lukša Andrić (Wikipedia)Lukša Andrić (Wikipedia)Galatasaray hrvatskog košarkaškog reprezentativca Lukše Andrića poveo je s 1-0 u polufinalnoj seriji turskog doigravanja protiv Beşiktaşa.

Naš je reprezentativac odigrao veliku ulogu u Galatasarayevom 75-74 slavlju. Andrić je za manje od 17 minuta provedenih na parketu ubacio 15 poena i dva puta skočio pod košem. Naš je košarkaš bio gotovo nepogrešiv u šutu iz igre (6-7 za dva poena), baš kao i s crte slobodnog bacanja (3-4).

Najefikasniji je u pobjedničkoj momčadi, s dva poena i tri skoka više, bio Furkan Aldemir. No, on je za razliku od Andrića na parketu proveo 23 minute.

Kod Beşiktaşa je s 23 poena i šest skokova najraspoloženiji bio Zoran Erceg, dok su zbog osobnih prekršaja u potpunosti podbacili Pops Mensah Bonsu (četiri poena i devet skokova), te David Hawkins (devet poena, dva skoka).

TBL doigravanje, polufinale, 1. utakmica:

Galatasaray - Beşiktaş 75-74,

Galatasaray vodi u seriji 1-0

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika