12.06.2002. / 00:00

Autor: Nada Dramac

VUKOVAR

VIPNET DAROVAO MILIJUN KUNA ZA RAZMINIRANJE

Novi predsjednik uprave VIPneta, Josef Vinatzer, jučer je uručio ček od milijun kuna Hrvatskom centru za razminiranje. Novac je namijenjen razminiranju poljoprivrednog zemljišta u selu Nijemci pokraj Vukovara. U sklopu ove donacije VIPnet je s Ministarstvom prosvjete i športa organizirao natjecanje učenika osnovnih škola Vukovarsko-srijemske županije u izradi radova na temu “Afirmacijom pozitivnih vrijednosti protiv nasilja” i “Zaštitimo svoj život i život drugih od opasnosti mina”. VIPnet je je autore najboljih radova nagradio VIP kompletima, a njihove škole računalom. Nagrade su učenicima uručili ministar prosvjete i športa Vladimir Strugar i Dubravka Jusić- Crvenković, rukovoditeljica Službe korporativnih komunikacija VIPneta. Računalom će biti nagrađena i Druga osnovna škola, u čijoj se sportskoj dvorani održala svečanost, te Srednja ugostiteljska škola čiji su maturanti pripremili domjenak za sudionike natjecanja.
Uz navedeno, VIPnet je i Gradskoj knjižnici Vukovar darovao tzv. Internet korner, te besplatni pristup Internetu na godinu dana.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika