17.05.2012. / 11:05

Autor: Totalsport

Liverpool otpustio Kennyja Dalglisha

Dalglish je u ponedjeljak u Bostonu održao sastanak s klupskim vlasnicima Johnom Henryjem i Tomom Wernerom, a razgovor očito nije prošao dobro za škotskog stručnjaka

Kenny Dalglish (Reuters)Kenny Dalglish (Reuters)Kenny Dalglish više nije menadžer Liverpoola. Škotski je stručnjak dobio otkaz nakon loših ovosezonskih rezultata u Premierligi.

Dalglish je u ponedjeljak u Bostonu održao sastanak s klupskim vlasnicima Johnom Henryjem i Tomom Wernerom, a razgovor očito nije prošao dobro za škotskog stručnjaka. Legendarni nogometaš i trener "redsa" vratio se na Anfield u siječnju prošle godine, zamijenivši na klupi današnjeg engleskog izbornika Roya Hodgsona.

Iako je odmah dobio na raspolaganje 100 milijuna funti za pojačanja s ciljem osiguravanja plasmana u Ligu prvaka tijekom ove sezone, rezultati mu nisu išli na ruku. Istina je da je osvojio Carling Cup, prvi Liverpoolov trofej nakon 2006. godine, ali u Premiershipu je klub završio na razočaravajućem osmom mjestu, što je u konačnici Dalglisha stajalo posla.

U svom prvom mandatu na klupi "redsa" 61-godišnji Škot je osvojio tri engleska prvenstva. Kao igrač je s Liverpoolom triput bio europski prvak.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika