17.05.2012. / 15:30

Autor: Totalsport

Copa Libertadores: Vasco i Corinthians bez golova

Na ishod utakmice uvelike su utjecali loši vremenski uvjeti, točnije obilna kiša koja je pala u Rio de Janeiru i natopila travnjak stadiona Sao Januario

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaBez golova je prošao prvi dvoboj brazilskog doprvaka Vasco da Game i prvaka Corinthiansa u četvrtfinalu Cope Libertadores, južnoameričke verzije Lige prvaka.

Na ishod utakmice uvelike su utjecali loši vremenski uvjeti, točnije obilna kiša koja je pala u Rio de Janeiru i natopila travnjak stadiona Sao Januario. Momčadima je bilo iznimno teško kontrolirati loptu i kreirati suvisle akcije, tako da konačni rezultat zapravo i ne čudi. Spomenimo tek da je najbolju priliku imao Jorge Henrique koji je u jednoj akciji u drugom poluvremenu sjajno pucao glavom, ali je vratar Vasca Fernando Prass čudesno obranio. Uzvrat je na rasporedu sljedeće srijede u Sao Paulu.

Paragvajski Libertad je na svome terenu odigrao 1-1 protiv Universidad de Chilea. Momčad iz Asunciona je povela već u sedmoj minuti preko Victora Caceresa, a dobar rezultat Čileancima uoči uzvrata je osigurao Gustavo Lorenzetti u 56. minuti. Druga se utakmica igra u četvrtak u Santiagu.

Copa Libertadores, četvrtfinale, prve utakmice:

Vasco da Gama - Corinthians 0-0

Libertad - Universidad de Chile 1-1

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika