17.05.2012. / 16:03

Autor: NCL Promo

Najbolje novinske fotografije dolaze u Rijeku

Na izložbi će biti istaknute pobjedničke fotografije u kategorijama Događaj, Svakodnevni život, Reportaža, Priroda i okoliš, Kultura i umjetnost, Portret te Sport

Igor NobiloIgor NobiloNakon održane prve izložbe u Zagrebu, Rijeku će posjetiti 100 najboljih novinskih fotografija za 2011. godinu. Otvorenje izložbe će biti 22. svibnja u galeriji Principij s početkom u 20 sati pod organizacijom Zbora fotoreportera Hrvatske. Izložbu će otvoriti predsjednik Udruge, Igor Nobilo i predsjednik Fotokluba Rijeka, Borislav Božić. Fotografije će biti izložene od 22. svibnja do 03. Lipnja.

Ovo je druga u nizu putujuće izložbe 100 najboljih profesionalnih novinskih fotografija koja će posjetiti desetak gradova diljem Hrvatske. Ova izložba ujedno predstavlja i zanimljivu turističku ponudu, budući da se na jednom mjestu može dobiti pregled najvažnijih I najzanimljivijih zbivanja iz Hrvatske u protekloj godini. Ispod svake izložene fotografije nalazi se tekstualni opis na hrvatskom i engleskom jeziku, kako bi bila razumljiva domaćim i stranim posjetiteljima. Na izložbi će biti istaknute pobjedničke fotografije u kategorijama Događaj, Svakodnevni život, Reportaža, Priroda i okoliš, Kultura i umjetnost, Portret te Sport. Sve fotografije po kategorijama možete pogledati na službenoj stranici Zbora fotoreportera hrvatske (www.fotoreporteri.hr) kao i na njihovoj Facebook stranici (www.facebook.com/ZborFotoreportera).

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika