17.05.2012. / 16:57

Autor: Hina

Županijski sud zatražio nova vještačenja u slučaju Paravinje

Županijski sud u Šibeniku na današnjem ročištu protiv Dragana Paravinje, vozača kamiona optuženog za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički u lipnju prošle godine te za još jedan pokušaj silovanja, zatražio je dodatna vještačenja u postupku.

Dragan ParavinjaDragan ParavinjaŽupanijski sud u Šibeniku na današnjem ročištu protiv Dragana Paravinje, vozača kamiona optuženog za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički u lipnju prošle godine te za još jedan pokušaj silovanja, zatražio je dodatna vještačenja u postupku.

Sud je zatražio određena dodatna vještačenja koja nisu provedena tijekom istrage, a glavna je rasprava odgođena dok se ona ne provedu, objasnio je u izjavi za novinstvo glasnogovornik Županijskoga suda Branko Ivić.

Osim toga, potvrdio je kako su na današnjem ročištu ispitana dva vještaka iz Centra za kriminalistička vještačenja te Zavoda za sudsku medicinu koji su na sudu govorili o svojim saznanjima vezanim uz vještačenje bioloških tragova pronađenih u kamionu Dragana Paravinje, u koji se na mostu preko rijeke Čikole ukrcala Antonia Bilić, kojoj se od tada gubi svaki trag.

Kako je rekao Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Bilić, oba vještaka koji su danas svjedočili potvrdili su navode optužnice.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika