18.05.2012. / 16:53

Autor: Nacional.hr

Šeks: Rijetki su obavještajci postali predsjednici stranaka

"U pravilu su rijetkost političari koji kao šefovi obavještajnih službi postaju šefovi stranaka", pojasnio je Šeks

Vladimir ŠeksVladimir ŠeksJedan od najstarijih članova HDZ-a, potpredsjednik Sabora, Vladimir Šeks, gostovao je na Soundsetu uoči unutarstranačkih izbora na kojima bi HDZ mogao dobiti novog predsjednika. Nikad nije krio činjenicu da je njegov favorit na izborima aktualna predsjednica Jadranka Kosor pa tako očekuje da ona ostane u predsjedništvu i ako izgubi izbore.

"Kad je Obama izgubio izbore, uzeo je Hillary Clinton za prvu suradnicu. Vjerujem da i Karamarko i Kosor mogu tako. Ja ću se za to zauzimati. A Karamarko ne bi smio biti predsjednik jer je kao obavještajac imao uvid u široki registar podataka, koji u političkoj borbi mogu biti kompromitirajući za neke osobe u politčkoj utakmici. U pravilu su rijetkost političari koji kao šefovi obavještajnih službi postaju šefovi stranaka", pojasnio je Šeks, očito zaboravivši primjer ruskog predsjednika Putina.

Šeks je uvjeren kako se članove predsjedništva HDZ-a prisluškuje, a kao dokaz tome navodi da su u javnost procurile informacije o korištenju kodnih imena u stožeru Jadranke Kosor.

U svjetlu izbora nije se zaobišlo ni bivšeg predsjednika stranke, Ivu Sanadera.

"Sanader ima značajke vrhunskog blefera, vrlo je šarmantan čovjek i vjerovalo mu se kad se politički uspinjao kao antipod politici Ivića Pašalića. Ponavljam, predsjedništvo HDZ-a nije znalo ništa o stvarima koje su predmet optužnice za Fimi-mediju. To je bilo u svega četiri ili šest pari očiju", branio se Šeks.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 18.05.12. 17:16

Šeks pa to je sve tvoja škola,tvoje nasljeđe i tvoj modalitet. Šta sada drečiš.Tako ste od početka ustrojili svoju kriminalnu organizaciju i sada kuš ! UDBA-ške metode vam je prezentirao Manolić i gospodari hrvatskog života i smrti od samih početaka,a vi ste ih objeručke prihvatili.Bili ste potpuno svjesni da je to najbolji način za kontrolu masa dok pljačkate državu.Zlo se samo jede.Sada ste na vlastitom jelovniku izloženi vlastitom kanibalizmu.Naprosto ste gamad i povijest će vas smjestiti tamo gdje i zaslužujete-među obične lopove i izdajice domovine.


registracija
24/7/11

mrvek, 18.05.12. 20:32

zanima me jel bio trijezan dok je davao intervju? Lucidan nije nikad ni bio, to znam.


registracija
12/1/11

siziff, 20.05.12. 10:24

Kada to SOVA zbori, onda to zbilja ima svoju težinu.


MRVEK@
Zar ima tu dileme ?
Pogledaj roj vinskih mušica koje su stalno oko njega


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika