21.05.2012. / 14:25

Autor: Totalsport

Endesa liga: Real izborio polufinale

Real će u polufinalu igrati protiv Caje Laboral, dok Barcelona čeka boljeg iz dvoboja Valencije i Lagun Ara (rezultat u seriji 1-1)

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkaši madridskog Reala treći su polufinalisti doigravanja španjolske Endesa lige. Pridružili su se time Barceloni i Caji Laboral kojima je isti doseg uspio ranije tijekom dana.

Real je u četvrtfinalnoj seriji s 2-0 izbacio Cajasol. Nakon pobjede u Madridu dva dana ranije, ''kraljevski klub'' je u nedjelju slavio i u Sevilli i to s uvjerljivih 82-55.

Jaycee Carroll je s 20 koševa predvodio Madriđane, a dobar je s 13 poena i pet skokova bio i Sergio Llull. Hrvatski košarkaš Ante Tomić na parketu je proveo 17 minuta te ubilježio osam poena (šut iz igre 3-4, slobodna bacanja 2-2) i četiri skoka. Kod domaćina je najefikasniji sa 16 koševa bio Txemi Urtasun.

Real će u polufinalu igrati protiv Caje Laboral, dok Barcelona čeka boljeg iz dvoboja Valencije i Lagun Ara (rezultat u seriji 1-1).

Endesa liga, četvrtfinale:
Alicante - Barcelona 57-84 (Barcelona je dobila seriju s 2-0)
Lagun Aro - Valencia 86-82, produžetak (serija je izjednačena na 1-1)
Bilbao Basket - Caja Laboral 88-90, produžetak (Caja Laboral je dobio seriju s 2-0)
CAjasol - Real Madrid 55-82 (Real Madrid je dobio seriju s 2-0)

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika