21.05.2012. / 17:20

Autor: Totalsport

Tipsarević ostavio Zovka bez gema

Igra parova tako neće odlučivati pobjednika, ali bi mogla biti važna u slučaju da finalista bude određivala razlika u mečevima ili setovima

Lovro Zovko (lijevo) - ReutersLovro Zovko (lijevo) - ReutersReprezentacija Srbije pobijedila je Hrvatsku u 1. kolu Plave skupine Svjetskog teniskog kupa koji se igra na zemljanim terenima u Düsseldorfu.

Nakon što je još u nedjelju Srbima prvi bod donio Viktor Troicki pobjedom protiv Ivana Dodiga sa 6-3, 7-6(3), u ponedjeljak je posao zaključio Janko Tipsarević koji je ''otpuhnuo'' s terena Lovra Zovku ne pruživši mu ni najmanje šanse. Osmi igrač svijeta je za samo 46 minuta slavio sa 6-0, 6-0. Iskoristio je šest od sedam prilika za break, po tri u svakom setu, dok 31-godišnji hrvatski tenisač svoju jedinu šansu nije realizirao.

Igra parova tako neće odlučivati pobjednika, ali bi mogla biti važna u slučaju da finalista bude određivala razlika u mečevima ili setovima.

World Team Cup, 1. kolo, Plava skupina:

Hrvatska - Srbija 0-2

Dodig - Troicki 3-6, 6-7(3)

Zovko - Tipsarević 0-6, 0-6

Njemačka - Rusija 2-0

Kohlschreiber - Bogomolov 6-0, 6-2

Mayer - Andrejev 6-2, 7-6(7)

Vezane vijesti

ATP Queens: Pobjeda i poraz Hrvata u parovima

ATP Queens: Pobjeda i poraz Hrvata u parovima

Tri hrvatska tenisača izašla su na terene tijekom srijede na ATP turniru u Queensu, te su nastupili u mečevima 1. kola parova. Pravi hrvatski par je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika