21.05.2012. / 18:04

Autor: Hina

Čačić:

Ne sumnjam u suradnju sa Srbijom

"Nisam iznenađen, nakon što je sklopio sporazum o podršci s (Vojislavom) Koštunicom očekivao sam njegovu pobjedu jer je to taj pomak od nekoliko posto", kazao je Čačić odgovarajući na pitanja novinara u stanci 7. konvencije hrvatskih izvoznika

ArhivaArhivaPrvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić izjavio je u ponedjeljak da nije iznenađen pobjedom Tomislava Nikolića na izborima za predsjednika Srbije.

"Nisam iznenađen, nakon što je sklopio sporazum o podršci s (Vojislavom) Koštunicom očekivao sam njegovu pobjedu jer je to taj pomak od nekoliko posto", kazao je Čačić odgovarajući na pitanja novinara u stanci 7. konvencije hrvatskih izvoznika.

Čačić je kazao kako s preuzimanjem vlasti očekuje čak i dramatičnu promjenu u Nikolićevoj politici u odnosu na početak njegove karijere. "Odgovornost vlasti je nešto što u velikoj mjeri mijenja ne samo retoriku nego ponekad i političke stavove. Jer odgovornost za državu čini svaku politiku umjerenijom", rekao je Čačić.

Prvi potpredsjednik hrvatske vlade je na pitanje što Nikolićeva pobjeda znači za Hrvatsku odgovorio: "Nastavak suradnje". "Nema dvojbe, ne sumnjam u to", kazao je Čačić.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

registracija
12/12/10

Klarens, 21.05.12. 20:42

Chachki
...............................
Je i onak i ovak
...............................
Na istom lancu !


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 21.05.12. 22:07

nastavak progonstva HRVATA kaze CACIC..heeheh


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika