22.05.2012. / 15:07

Autor: Nacional.hr

iEurope Capital najavila ulaganje u KupiMe

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je istaknuo da ovo partnerstvo povezuje Hrvatsku s globalnim tržištima i otvara nova radna mjesta te kako se nada da ujedno predstavlja i najavu poboljšanja poslovne i investicijske klime u Hrvatskoj

Vanja Sertić (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)Vanja Sertić (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)iEurope Capital, američki privatna investicijska firma najavila je danas ulaganje u portal za grupnu kupovinu KupiMe u vrijednosti tri milijuna eura.

"Internetska trgovina je na rubu značajnog rata u jugoistočnoj Europi", rekao je Laszlo Czirjak iz iEurope. "KupiMe Group je razvila jaki brand, izvrsne odnose s klijentima i pridobila veliku grupu korisnika u regiji. U našem iskustvu, to pruža značajne prednosti u odnosu na konkurenciju i čini jaku platformu za razvoj".

Kristina Perkin Davison iz iEurope istaknula je kako ovom investicijom imaju mogućnost utjecati na značajan rast i promjenu navika kupaca u ovoj regiji.

Vanja Sertić iz KupiMe istaknuo je kako iEurope ima iskustva u investicijama u takvu vrstu djelatnosti.

"Njihova metoda za iskorištavanje tržišnih mogućnosti pomoći će ojačati KupiMe. Također, imaju izvrsne kontakte u Silicon Valley i često dodatno investiraju u rast svojih tvrtki", zaključio je na kraju Sertić.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te američki veleposlanik u Republici Hrvatskoj James B. Foley, koji su prisustvovali konferenciji, pozdravljaju ulazak američkog kapitala na hrvatsko tržište.

„Nadamo se većem broju ovakvih partnerstava u našim gospodarskim odnosima", istaknuo je veleposlanik SAD-a u Republici Hrvatskoj James B. Foley. „iEurope je američki fond s velikim iskustvom u pomaganju razvoja lokalnih poduzetnika, dok KupiMe predstavlja vrstu tehnološki inovativnih kompanija koje će biti ključne za razvoj održivog gospodarstva u Hrvatskoj."

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je istaknuo da ovo partnerstvo povezuje Hrvatsku s globalnim tržištima i otvara nova radna mjesta te kako se nada da ujedno predstavlja i najavu poboljšanja poslovne i investicijske klime u Hrvatskoj.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika