22.05.2012. / 16:45

Autor: Totalsport

Palacio iz Genoe u Inter

Palacio je stigao u Genou 2009. godine iz Boca Juniorsa i otad se isprofilirao u jednog od najboljih napadača Serie A

Rodrigo Palacio (u prvom planu) - WikipediaRodrigo Palacio (u prvom planu) - WikipediaPrema riječima predsjednika Genoe Enrica Preziosija, argentinski nogometaš Rodrigo Palacio od sljedeće će sezone braniti boje milanskog Intera.

Dugo je vremena ovaj 30-godišnji napadač medijski povezivan s mogućim transferom u Inter, a sada su očito klubovi postigli dogovor oko visine odštete.

- Rodrigo Palacio bit će sljedeće sezone Interov igrač. Postigli smo dogovor oko transfera - komentirao je Preziosi, nakon što je Palacio već ranije dogovorio osobne uvjete s upravom "nerazzurra".

Palacio je stigao u Genou 2009. godine iz Boca Juniorsa i otad se isprofilirao u jednog od najboljih napadača Serie A. Prošle je godine u 32 ligaška susreta upisao 19 golova i 7 asistencija.

U Interu u njemu traže zamjenu za Maura Zaratea koji će se nakon jednogodišnje posudbe vrlo vjerojatno vratiti u Lazio, kao i za Urugvajca Diega Forlana koji je na izlaznim vratima kluba nakon katastrofalne prve sezone po dolasku iz Atletico Madrida.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika