23.05.2012. / 15:25

Autor: Totalsport

Perasović s Valencijom izborio Barcelonu

U polufinalu, koje se igra na tri pobjede, Valencia će igrati protiv branitelja naslova i prvoplasirane momčadi iz osnovnog dijela sezone Barcelone koja će, dakako, imati prednost utakmice više na svom parketu

Velimir Perasović
Foto: Igor Šoban Velimir Perasović Foto: Igor Šoban Košarkaši Valencije, koje vodi hrvatski stručnjak Velimir Perasović, pobijedili su kao domaćini Lagun Aro 75-67 u odlulčujućoj, trećoj utakmici četvrtfinala doigravanja španjolskog prvenstva.

Bio je to susret između četvrtog i petog sastava iz osnovnog dijela sezone, u kojem je Valencija bila za jednu stubu više jer je dobila jednu utakmicu više u osnovnom dijelu sezone.

Napeto je bilo i u doigravanju. Nakon što je Lagun Aro poravnao na 1-1 pobjedom u produžetku kod kuće, Valencia je pred gotovo 9.000 svojih navijača nakon prvih 20 minuta igre zaostajala za dva koša, ali je treću četvrtinu dobila s 20-7, čime je napravila ključni korak ka pobjedi.

U momčadi Velimira Perasovića, koji je u ovom ogledu rotirao 11 igrača, odskočio je australski krilni igrač Brad Newley sa 17 koševa i 5 skokova.

U polufinalu, koje se igra na tri pobjede, Valencia će igrati protiv branitelja naslova i prvoplasirane momčadi iz osnovnog dijela sezone Barcelone koja će, dakako, imati prednost utakmice više na svom parketu.

Endesa liga, četvrtfinale doigravanja:

Valencia (4) - Lagun Aro (5) 75 - 67 (Valencia je dobila seriju 2-1)

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika