23.05.2012. / 17:10

Autor: Totalsport

Manchester City otpustio Hargreavesa

Hargreaves je u cijeloj sezoni upisao samo četiri nastupa u svim natjecanjima u dresu Cityja, te je zabio jedan gol u Carling Cupu

Owen Hargreaves (Wikipedia)Owen Hargreaves (Wikipedia)Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu ugovor nije produljen.

Nogometaš rođen u Kanadi, koji je upisao 42 nastupa u dresu engleske reprezentacije, stigao je u Manchester United iz Bayerna u ljeto 2007. godine, te je u svojoj prvoj sezoni u dresu ''crvenih vragova'' osvojio Ligu prvaka i Premiership.

Nakon toga zbog problema s tetivama u obadvama koljenima praktički uopće nije igrao nogomet, a prošlog ljeta je potpisao jednogodišnji ugovor s Unitedovim gradskim rivalom Cityjem, koji je u nedavno završenoj sezoni osvojio naslov engleskog prvaka.

Hargreaves je u cijeloj sezoni upisao samo četiri nastupa u svim natjecanjima u dresu Cityja, te je zabio jedan gol u Carling Cupu.

Vezane vijesti

City u sudačkoj nadoknadi iz ponora do naslova!

City u sudačkoj nadoknadi iz ponora do naslova!

U senzacionalnoj završnici Premierlige nogometaši Manchester Cityja su treći put u povijesti postali engleski prvaci. S dva gola u sudačkoj nadoknadi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika