23.05.2012. / 17:30

Autor: Totalsport

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

- Jedno je sigurno. Neću igrati niti za jedan drugi engleski klub. Previše dugujem Chelseaju. Mojim venama teče plava krv - zaključio je Drogba

Didier Drogba (Reuters)Didier Drogba (Reuters)- Ostao bih i dalje Chelseajev član da nismo u Münchenu osvojili Ligu prvaka - otkrio je bjelokošćanski 34-godišnji napadač Didier Drogba, uz vratara Petra Cecha najveći junak Chelseajevog trijumfa u najvećem klupskom nogometnom natjecanju.

- Najbolji način za oproštaj od kluba jest na vrhuncu, s naslovom prvaka Europe. To je najbolje od najboljeg, krema kreme kako bi rekli Francuzi. Da nismo osvojili Ligu prvaka bih ostao i dalje u klubu. To je bio moj najveći izazov kojeg sam želio ostvariti pod svaku cijenu. Da ga nismo uzeli, jako bi mi teško bilo otići sa Stamford Bridgea, jer lovim taj trofej već osam godina koliko sam bio u Chelseaju, i uvijek smo bili blizu - izjavio je Drogba.

Objasnio je da je odluka o rastanku s klubom samo njegova...

- Da, klub me je želio zadržati. Mogao sam ostati sve dok mogu igrački zadovoljiti kriterije močadi. Nije da me nisu više željeli. To je bila moja odluka. Sjeli smo zajedno i svi su shvatili moje razloge. Sada sam osvojio Ligu prvaka, što bi bilo sljedeće? Bolje i više od toga se ne može.

- Gospodin Abramovič je rekao da razumije moje osjećaje, respektira moj izbor i da ću ja zauvijek biti Chelseajev čovjek! Razgovarali smo dosta zadnjih dana. On je dobar čovjek, jako dobar čovjek. Dao je sve mojoj obitelji.

Iako kineski klub Shanghai Shenhua tvrdi da će postati Drogbina sljedeća destinacija, robusni napadač nije to potvrdio.

- Radije bih još malo uživao u sjećanjima na subotnju pobjedu nego sada govorio o Kini, Americi ili ne znam kojoj još sredini koja se spominjala vezana uz moj nastavak karijere. Jedno je sigurno. Neću igrati niti za jedan drugi engleski klub. Previše dugujem Chelseaju. Mojim venama teče plava krv - zaključio je Drogba.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika