24.05.2012. / 11:20

Autor: Totalsport

TBL: Efes propustio domaću meč-loptu za finale

Kod poražene domaće strane hrvatski centar Stanko Barać je igrao samo četiri minute, za koje je vrijeme uspio samo jednom asistirati

Stanko Barać (Reuters)Stanko Barać (Reuters)Košarkaši Beşiktaşa još će malo pričekati kako bi saznali ime svog suparnika u finalu turske lige (TBL liga). Naime, Banvit je pobjedom u gostima 73-71, izjednačio seriju protiv Efes Anadolua na 2-2.

Ne samo da su imali utakmicu za pobjedu i finale pred domaćim navijačima, već je Efes Anadolu prije posljednje četvrtine vodio s +12 (61-49). Međutim, potpuni zastoj kod domaćina je uslijedio u posljednjih deset minuta. Banvit je zadnju četvrtinu dobio 24-10 i u neizvjesnoj završnici došao do pobjede koja mu omogućava da ključnu petu utakmicu igra na domaćem parketu.

Junaci su u pobjedi Banvita bili Kenan Bajramović i Charles Davis sa po 17 poena, s tim da je Bajramović tome pridodao i šest skokova, te pet asistencija. Smith je, pak, imao još i devet skokova i četiri uspješna dodavanja.

Kod poražene domaće strane hrvatski centar Stanko Barać je igrao samo četiri minute, za koje je vrijeme uspio samo jednom asistirati. Najbolji je strijelac kod Efesa bio Cenk Akyol sa 17 poena.

Odlučujuća peta utakmica se igra 26. svibnja.

TBL doigravanje, polufinale (4. utakmica):

Efes Anadolu - Banvit 71-73 (serija je izjednačena na 2-2)

Vezane vijesti

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

Košarkaši Beşiktaşa su pobjedom 81-55 protiv Efes Anadolua, u četvrtoj utakmici finala doigravanja turskog prvenstva, poveli s 3-1 i osigurali su tri… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika