24.05.2012. / 11:56

Autor: Sanija Hasanić

Vrijeme je za vježbanje u prirodi!

Ove subote, 26. svibnja, od 9 do 11 sati trenerica pilatesa i balet pilatesa Nataša Huljak i Santea balet pilates studio pozivaju građane na „zeleno“ sportsko - rekreativno druženje u Maksimiru

Ove subote se odlučite na zdrav početak dana i uputite se u zagrebački park Maksimir na vježbanje. Naime, 26. svibnja od 9 do 11 sati trenerica pilatesa i balet pilatesa Nataša Huljak i Santea balet pilates studio pozivaju građane na „zeleno“ sportsko rekreativno-druženje.

"Na ovaj način smo željeli obilježiti Europski dan parkova u najljepšem zagrebačkom parku i Međunarodni dan sporta u pokretu, ali i otvoriti sezonu najzdravijeg vježbanja, onog na svježem zraku", objašnjava Nataša Huljak.

Trenerica pilatesa i balet pilatesa obećava da će vas razgibati i ekstremno podignuti raspoloženja. Upravo je, tvrde tako znanstvenici, vježbanje u prirodi najbolja aktivnost za podizanje raspoloženja, ali i samopouzdanja.

Znanstvena istraživanja pokazala su kako samo pet minuta vježbanja na svježem zraku znatno popravlja raspoloženje i podiže samopouzdanje. Tako preporučaju šetanje, trčanje, vožnju biciklom ili bilo koje aktivnosti u kojima uživate. A osim što je dobro za vaše tijelo, vježbanje na otvorenom dobro je i za vaš novčanik jer je potpuno besplatno.

Subotnji trening u Maksimiru bit će prilagođen svim dobrim skupinama, a sve što vam treba je lagana sportska odjeća, tenisice i malo dobre volje, poručuju iz Santea studija.

Karta parka Maksimir s točno označenom lokacijom na kojoj će se ove subote vježbati u prirodiKarta parka Maksimir s točno označenom lokacijom na kojoj će se ove subote vježbati u prirodi

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika