24.05.2012. / 15:33

Autor: Nacional.hr

Kooptirali Sanadera u Predsjedništvo HDZ-a

Na sjednici se nije pojavila donedavna predsjednica stranke Jadranka Kosor, iako je, kako je rekao Karamarko, imala osigurano mjesto

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoTomislav Karamarko održao je prvu sjednicu Predsjedništva HDZ-a otkako je izabran na mjesto predsjednika stranke. Zanimljivo je kako je na sjednici donesena odluka o ulasku Ante Sanadera u Predsjedništvo, iako nije bio izabran za zamjenika predsjednika na izborima, prenosi tportal.

"Kolega Prgomet je moj zamjenik, izabran demokratskim putem. Ante Sanader nije uspio, ali smo ga kooptirali kao predstavnika Splitsko-dalmatinske županije", pojasnio je nakon dvosatne sjednice Karamarko te dodao kako se radi o 'starom i iskusnom HDZ-ovcu, vrijednom i samozatajnom čovjeku'.

Na sjednici se nije pojavila donedavna predsjednica stranke Jadranka Kosor, iako je, kako je rekao Karamarko, imala osigurano mjesto.

Na pitanje novinara o tome hoće li Jadranka Kosor ostati na čelu HDZ-ovog kluba u Saboru, rekao je kako će o tome odlučiti Klub zastupnika.

"O tome ćemo kad dođe vrijeme, vjerojatno vrlo brzo", rekao je.

Istaknuo je kako su na sjednici dogovorili osnivanje ekspertnih skupina po segmentima te kako se veoma ozbiljno pripremaju za kontriranje vladi.

Upitan radi li se o stvaranju 'Vlade u sjeni', Karamarko je odgovorio da se to tako može nazvati. Istaknuo je kako će organizirati ljude koji će 'bdjeti nad Vladom i pravodobno reagirati'.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
1/3/11

Laudate, 24.05.12. 18:13

NACIONAL ima kompleks "Karamarko"; svaki drugi članak je o HDZ-u i Karamarku


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika