25.05.2012. / 11:26

Autor: Hina

PUZ:

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Prema neslužbenim informacijama policajci su sinoć u naselju Lanište primjetili osumnjičenika za pljačku banke koji je na njih zapucao te nastavio bijeg prema zagrebačkoj zaobilaznicu u smjeru juga. Policajci su ga u potjeri dostigli kod motela Plitvice, gdje je nastavljena pucnjava

IlustracijaIlustracijaMuškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica, potvrdili su jutros iz Policijske uprave zagrebačke te najavili su da će uskoro više informacija objaviti na konferenciji za novinare.

Prema neslužbenim informacijama policajci su sinoć u naselju Lanište primjetili osumnjičenika za pljačku banke koji je na njih zapucao te nastavio bijeg prema zagrebačkoj zaobilaznicu u smjeru juga. Policajci su ga u potjeri dostigli kod motela Plitvice, gdje je nastavljena pucnjava. U obračunu je osumnjičenik ranjen u glavu te je s teškim ozljedama prevezen u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica, gdje je i preminuo. Postoji i neslužbena druga verzija događaja prema kojoj si je pljačkaš, našašvši se u bezizlaznoj situaciji, navodno, sam pucao u glavu.

Uz prijetnju pištoljem maskirani muškarac je sinoć u 18 sati i 53 minute iz Privredne banke ukrao za sada nepoznati novčani iznos.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika