26.05.2012. / 12:50

Autor: Totalsport

Pique: Guardiola će se vratiti jednoga dana

Pep je znao u sebi da je njegovo vrijeme da ode. Sada će neko vrijeme osjećati nostalgiju nakon odlaska, ali jednog će se dana vratiti - rekao je Pique

Joseph GuardiolaJoseph GuardiolaStoper Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije Gerard Pique biranim je riječima govorio o Pepu Guardioli nakon njegove posljednje utakmice na čelu kluba.

Oprostio se Guardiola u petak navečer od Barceloninih igrača osvajanjem Kupa kralja, svog 14. trofeja u četiri godine provedene u klubu, a Pique je komentirao kako je ovo bio trenerov doviđenja, nikako ne zbogom katalonskom ponosu:

- Pep je znao u sebi da je njegovo vrijeme da ode. Sada će neko vrijeme osjećati nostalgiju nakon odlaska, ali jednog će se dana vratiti - rekao je Pique.

- Ove sezone nisam igrao onako kako bih želio, ali vrlo sam ponosan što sam bio uz njega četiri godine. Zahvaljujem mu na svemu što me naučio i sretan sam što smo osvojili novi naslov prije njegovog odlaska.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika