26.05.2012. / 14:01

Autor: Totalsport

Đoković: Rafa je prvi favorit Roland Garrosa, nisam ja

Ovo je njegov turnir. Bio je favorit i prošle godine kada sam ja u Pariz došao bez izgubljenog meča. Sada je još jači, odigrao je odlično posljednje turnire, a pogotovo je dobro igrao na zadnjem turniru, u Rimu, rekao je Đoković

Novak ĐokovićNovak ĐokovićU nedjelju počinje drugi Grand Slam teniski turnir godine, pariški Roland Garros, a naslov pobjednika će, dakako, braniti Španjolac Rafael Nadal.

Ove godine je popularni Rafa s još većim optimizmom dočekao najveći zemljani turnir jer je osvojio dva Masters turnira 1000, u Monte Carlu i Rimu, a pritom je oba puta u finalima pobjeđivao prvog igrača na svijetu, Srbina Novaka Đokovića, od kojeg je dugo vremena imao veliki kompleks (sedam izgubljenih finala zaredom).

- Rafa je prvi favorit Roland Garrosa, nisam ja - rekao je Đoković i dodao:

- Ne govorim to radi toga da maknem sa sebe pritisak, nego je uvijek tako zadnjih godina prije Roland Garrosa. Ovo je njegov turnir. Bio je favorit i prošle godine kada sam ja u Pariz došao bez izgubljenog meča. Sada je još jači, odigrao je odlično posljednje turnire, a pogotovo je dobro igrao na zadnjem turniru, u Rimu.

Đoković je nastavio:

- Mnogo se priča o tome mogu li ja osvojiti četvrti Grand Slam turnir zaredom. Iskreno, time se uopće ne zamaram, makar bi to bio strašan pothvat. Kao i uvijek, samo želim što jače, psihički i fizički, dočekati ovaj turnir. Pokušati odigrati najbolje što se može i vidjeti gdje će me to odvesti.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika