28.05.2012. / 15:45

Autor: Totalsport

Criscito zbog optužbe u namještanje bez nastupa

- Bila je to odluka koju su zajednički donijeli Prandelli i savez - komentirao je Demetrio Albertini

Domenico Criscito (Wikipedia)Domenico Criscito (Wikipedia)Lijevi bek Zenita Domenico Criscito otpao je za nastup na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj nakon optužbe za namještanje rezultata u slučaju "Calcioscommesse" (Nogometno klađenje).

Nedugo nakon što je policija pretražila njegovu sobu u talijanskom trening-kampu u blizini Firence, vijest da bivši igrač Genoe i Juventusa neće biti na završnom popisu "azzurra" za Euro objavio je potpredsjednik Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) Demetrio Albertini.

- Bila je to odluka koju su zajednički donijeli Prandelli i savez. On (Criscito) je razočaran zbog posljedica na reprezentaciju i svlačionicu. Objasnio mi je određene stvari i ja vjerujem u njegovu verziju i u njegovu nevinost - komentirao je Albertini.

Inače, talijanski izbornik konačan bi popis od 23 putnika za Euro trebao objaviti tijekom današnjeg dana.

Podsjećamo, u koordiniranoj akciji policije vezano uz posljednju kladioničarsku aferu u Italiji policija je istražila 19 osoba. Ukupno ih je 14 uhićeno, među njima i kapetan Lazija Stefano Mauri i veznjak drugoligaša Padove Omar Milanetto. Pretraženi su i domovi Juventusovog trenera Antonija Contea i kapetana Chieva Sergija Pellissiera.

Vezane vijesti

Trapattoni: Italija može do naslova

Trapattoni: Italija može do naslova

Irski izbornik Giovanni Trapattoni uvjeren je kako Italija može osvojiti naslov na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Trapattonijevi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika