29.05.2012. / 12:45

Autor: Totalsport

Prandelli: Bonucci ostaje u reprezentaciji i ide u Poljsku

Policija ga je ispitala i potvrdila mu da je pod istragom. Razgovarao sam s njim i on je miran, baš kao i mi - izjavio je Prandelli

Leonardo Bonucci (Wikipedia)Leonardo Bonucci (Wikipedia)Branič Juventusa Leonardo Bonucci (25) ostat će u kadru talijanske nogometne reprezentacije unatoč tome što je protiv njega otvorena istraga oko mogućeg sudjelovanja u namještanju utakmica.

Potvrdio je to izbornik "azzurra" Cesare Prandelli koji je u ponedjeljak iz nacionalne vrste udaljio Domenica Criscita nakon što su mu istražitelji ujutro pretražili sobu u kampu reprezentacije, također zbog sumnje da je sudjelovao u namještaljkama.

- Bonucci je dobro i bit će na popisu 23 igrača koji će putovati na Europsko prvenstvo. Policija ga je ispitala i potvrdila mu da je pod istragom. Razgovarao sam s njim i on je miran, baš kao i mi - izjavio je Prandelli, objasnivši i zašto prema Criscitu nije imao isti pristup.

- Criscita sam isključio zato što je bio pod neljudskim pritiskom s kojim se nije mogao nositi. Uz to, postojala je mogućnost da bude pozvan na ispitivanje čak i uoči utakmice na Euru.

Podsjetimo, Bonucci je osumnjičen da je, kao branič Barija, bio umiješan u namještanje rezultata utakmice protiv Udinesea (3-3).

Talijanska reprezentacije će večeras odigrati prijateljsku utakmicu protiv Luksemburga, a na Euru u Poljskoj i Ukrajini (8. lipnja - 1. srpnja) je očekuju dvoboji protiv Španjolske, Hrvatske i Irske.

Vezane vijesti

Trapattoni: Italija može do naslova

Trapattoni: Italija može do naslova

Irski izbornik Giovanni Trapattoni uvjeren je kako Italija može osvojiti naslov na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Trapattonijevi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika