29.05.2012. / 15:05

Autor: Totalsport

Urugvajac Rodriguez prvo pojačanje Atletico Madrida

Nakon što 2. i 10. lipnja ispuni svoje reprezentativne obaveze u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, Rodriguez će otputovati u Madrid na rutinski liječnički pregled nakon čega bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor s Atleticom

Christian Rodriguez (Wikipedia)Christian Rodriguez (Wikipedia)Urugvajski nogometni reprezentativac Christian Rodriguez prvo je pojačanje madridskog Atletica za novu sezonu.

Rodriguez (26), koji igra na poziciji ofenzivnog veznog, dolazi iz portugalskog prvaka Porta za kojeg je nastupao od 2008. godine. Za reprezentaciju Urugvaja je odigrao 47 utakmica, te pritom bio strijelac četiri puta.

Nakon što 2. i 10. lipnja ispuni svoje reprezentativne obaveze u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, Rodriguez će otputovati u Madrid na rutinski liječnički pregled nakon čega bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor s Atleticom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika