30.05.2012. / 09:45

Autor: Totalsport

TBL: Beşiktaş poveo nakon slavlja u gostima

Serija se igra na čak četiri dobivene utakmice, tako da Efes ima dovoljno vremena ispraviti ovaj startni propust u finalnoj seriji

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkaši Beşiktaşa su poveli 1-0 u finalnoj seriji turskog košarkaškog prvenstva (TBL liga). U gostima je Beşiktaş sa 82-75 pobijedio Efes Anadolu.

Serija se igra na čak četiri dobivene utakmice, tako da Efes ima dovoljno vremena ispraviti ovaj startni propust u finalnoj seriji.

Beşiktaş je od samog početka, pa do kraja, imao rezultatsku kontrolu, te je dobio prve tri četvrtine. Na ulazu u posljednjih deset minuta Beşiktaş je vodio 62-53. Premda je Efes prijetio u završnici meča, blizu preokreta i pobjede nije došao.

Hrvatski centar u redovima Efes Anadolua, Stanko Barać, je bio među boljima u svom sastavu. Za 19 minuta je postigao 11 poena uz tri skoka. Za dva poena je gađao Barać 5-9, a s linije slobodnih bacanja 1-2. Prvi je strijelac kod Efesa bio Mehmet Tunçeri sa 15 poena.

Pobjedničku je momčad predvodio Mensah Bonsu sa 18 poena i sedam skokova, dok je Carlos Arroyo dodao 15 poena, šest asistencija i četiri skoka.

Druga se utakmica igra u četvrtak, a domaćin je također Efes.

TBL finale (prva utakmica):

Efes Anadolu - Beşiktaş 75-82 (Beşiktaş je poveo u seriji 1-0)

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika