30.05.2012. / 16:18

Autor: Hina

Stier: Salapić je pokazao nevjerodostojnost

Koliko je bio vjerodostojan u pljuvanju po Branimiru Glavašu, toliko je vjerodostojan u pljuvanju po HDZ-u, komentirao je danas međunarodni tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier prelazak Josipa Salapića iz HDZ-a u HDSSB te njegove prozivke na račun svoje bivše stranke.

Davor StierDavor StierKoliko je bio vjerodostojan u pljuvanju po Branimiru Glavašu, toliko je vjerodostojan u pljuvanju po HDZ-u, komentirao je danas međunarodni tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier prelazak Josipa Salapića iz HDZ-a u HDSSB te njegove prozivke na račun svoje bivše stranke.

"Moramo se izdići iz politike pljuvanja, trebamo početi doista raditi", izjavio je Stier novinarima u Hrvatskom saboru, koje je zanimao njegov komentar Salapićevih prozivki.

Salapić je danas novinarima izjavio kako je HDZ napustio jer više ne želi sjediti u istom Klubu zastupnika s ljudima koji su izdali HDZ te pokazali licemjerstvo i dvoličnost, među koje je ubrojio suradnike bivše predsjednice stranke i vlade Jadranke Kosor, a imenovao samo Stiera koji je, kazao je, za rad u vladi i stranci primao 37 tisuća kuna mjesečno.

Stier te optužbe na svoj račun nije komentirao, ali je najavio jači HDZ "bez prebjega i raskola".

"Imali smo izbore i bit ćemo jedna snažna oporba, to će se brzo pokazati. Ja s optimizmom gledam na budućnost", kazao je.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 30.05.12. 17:10

Iz kancera (HDZ) otišao u metastazu (HDSSB).


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika