30.05.2012. / 16:23

Autor: Nacional.hr

Iskon testira svoj servis za pohranu i razmjenu podataka

Točne informacije o količini prostora za pohranu koju Iskon planira ponuditi, kao i cijene korištenja servisa bit će poznate sredinom lipnja

Novi servis biti će u skopu JUMBO mailaNovi servis biti će u skopu JUMBO mailaIskonov servis za razmjenu i pohranu podataka koji bi trebao biti dostupan od sredine lipnja u završnoj je fazi. Beta verziju servisa ovih će dana testirati ograničen broj korisnika, nakon čega će se usluga finalizirati i ponuditi domaćem, ali i regionalnom tržištu. Svi koji se žele uključiti u testiranje mogu se prijaviti putem Iskonovih službenih profila na Twitteru i Facebooku.

Za razliku od Iskonovog postojećeg besplatnog servisa za razmjenu podataka, popularnog JUMBO maila, novi servis omogućit će slanje, skidanje, ali i spremanje podataka. Servis će osim u Hrvatskoj od sada biti dostupan i korisnicima u regiji. Iskon tako želi vlastitim lokaliziranim servisom konkurirati globalnim servisima kao što su Dropbox, We Transfer i Google Drive.

Točne informacije o količini prostora za pohranu koju Iskon planira ponuditi, kao i cijene korištenja servisa bit će poznate sredinom lipnja. Prostor za pohranu biti će svakako veći od 100 GB, dok će cijene ovisiti o paketu, a u usporedno bi trebale biti niže od onih koje nudi Dropbox. Nadogradnja postojećeg JUMBO servisa uključivat će dva paketa JUMBO Box i JUMBO PowerBox, uz zadržavanje besplatnog JUMBO maila na kojeg smo već navikli.

Vezane vijesti

Iskon razvija vlastiti servis za razmjenu i pohranu podataka

Iskon razvija vlastiti servis za razmjenu i pohranu podataka

Iskon posljednjih tjedana intezivno radi na razvoju vlastitog servisa za razmjenu i pohranu podataka kojim planira konkurirati sličnim globalnim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika