31.05.2012. / 13:40

Autor: Hina

'Gay Pride nije dobrodošao u Splitu'

Nevenka Bečić, saborska zastupnica HGS-a i predsjednica splitskog Gradskog vijeća, izjavila je danas kako Gay Pride nije dobrodošao u Split jer je takvo mišljenje većine Splićana.

Nevenka BečićNevenka BečićNevenka Bečić, saborska zastupnica HGS-a i predsjednica splitskog Gradskog vijeća, izjavila je danas kako Gay Pride nije dobrodošao u Split jer je takvo mišljenje većine Splićana.

"U gradu Splitu svakako nisu dobrodošli. To je mišljenje većine građana s kojim se i ja slažem“, izjavila je Bečić novinarima u Hrvatskom saboru.

Dodala je i kako većina građana Splita svoj stav o paradi LGTB osoba izrazili na prošlogodišnjem takvom skupu.

"Međutim, ukoliko netko želi organizirati se nitko ga u gradu Splitu nije spriječio. Određene su Prokurative kao mjesto gdje se ta skupina može kretati i time je sve rečeno“, ustvrdila je.

Splitske gradske vlasti nedavno su odlučile da će se završni skup Gay Pridea održati na Prokurativama, a ne na splitskoj rivi, kao što je bilo prvobitno dogovoreno.

Organizatori te povorke zbog toga su najavili tužbu protiv splitske gradske uprave.

Vezane vijesti

Hrvatska se civilizirala

Hrvatska se civilizirala

"Hrvatska se civilizira", naslov je komentara u online izdanju berlinskog Tageszeitunga (taz), u kojemu se navodi da je subotnjim mirnim Split… Više

Komentari

registracija
15/2/06

SigaZG, 31.05.12. 13:48

konačno jedna dobra vijest i od kerumovih,puna podrška Spličanima


registracija
1/3/11

Laudate, 31.05.12. 14:09

Evo ga i treći članak danas. Nacional zna što je nacionalni problem i ne dopušta da ga izgubimo iz vida.
"Tko nas bre zavadi" ..... mogo bi jednog dana biti i "Tko nam oči zamaza"


registracija
1/3/11

Laudate, 31.05.12. 14:11

Netko namjerno podgrijava atmosferu i priželjkuje sukob.......... a poslije će prodavati priče o toleranciji i kozmopolitizmu.


registracija
31/5/12

poisonxl, 31.05.12. 14:28

izgradnja demokracije jest nacionalni problem: danas su to homoseksualci, sutra će biti netko drugi


registracija
26/12/06

capica, 31.05.12. 14:42

poisonxl, 31.05.12. 14:28

....danas su to homoseksualci, sutra će biti netko drugi...........................................................................


Pa već jesu u pitanju i drugi: mrzi se Srbe, Rome, Bosance, Bošnjake, Hercegovce, "dotepence" , homiće i sve što nije po šabloni. U tome i jest stvar. Moji mladi susjedi ateisti, upisali dijete na vjeronauk. Ja pitam zašto , a oni odgovaraju " pa da nam djeca ne budu drugačija, da ih ne gledaju k'o crne ovce".


registracija
10/1/12

imogen, 31.05.12. 15:55

mala debe(i)l(n)a nakaza od čovjeka. pogledajte ju samo kako izgledala. no to bi bilo manje važno kad bi imala barem nešto u glavi i barem minimum civilizacijskih manira. vratite ju u zoo otkud je pobjegla. naravno, s bratom također.


registracija
1/3/11

Laudate, 31.05.12. 17:38

@imogen
misilm da je Kerum upravo pobijedio na sljedećim izborima za Split.


registracija
24/7/11

mrvek, 01.06.12. 15:43

Zamisli kad Kerumi za nekoga kažu da su nenormalni. LOL


registracija
19/11/10

CROSTOJKOVIC, 08.06.12. 14:14

POKRET ŠTIT PROTIVI SE I OSUĐUJE GAY PARADU U SPLITU 9. LIPNJA 2012. GODINE




POKRET ŠTIT PROTIVI SE I OSUĐUJE GAY PARADU U SPLITU 9. LIPNJA 2012. GODINE

Oni koji su pripremili i organizirali tu povorku provokatora, u želji da splićane educiraju i senzibiliraju,.., sami organizatori gaze ljudska prava i građanske slobode.. S druge strane, Pride aktivizam ne želi samo olakšati život homoseksualnim osobama nego i – izmijeniti svijet. To je vrlo loša poruka za normalne obitelji i građane... Mišljenja sam da homoseksualno orijentirana populacija posljednjih godina zaista pretjeruje,.., a i mediji im daju preveliki prostor i značenje. Kao i ova vladajuća sotonska i "sodomo-gomorska" politika. Katolička crkva isto licemjerno šuti ili bolje rečeno govori: "Nemojte tamo ići i okrenite svoju glavu". Treba prekinuti sa takvim ponašanjem i to je odgovor na ovo pitanje. Gadi nam se izjava predsjednika RH, Ive Josipovića: "Gay pride u Splitu je test naše demokratičnosti". Bolje bi bilo da Josipović povede brigu oko tolike nezaposlenosti i socijalne bijede u Hrvatskoj, kada se već tobože zalaže i bori za ljudska prava jednakosti.. Pokret "ŠTIT" neće nikada prihvatiti tu "mistifikatorsku tezu" da su homoseksualci i lezbijke (pederi i pederice) zdravi i normalni ljudi.. Još gore kad ih netko želi - još izjednači s nama... To je potpuno suludo i nakazno...!

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika