31.05.2012. / 15:32

Autor: Nacional.hr

Tisuće posjetitelja zaželjelo dobrodošlicu Cest is d′ Bestu

Na šarmantnov Charlie pozornici u 19:00 sati zasvirat će bend Picksiebner koji će posjetitelje odvesti do svečanog otvorenja Cest is d′ Besta, u 19:40 sati na Cvjetnom placu nakon čega slijedi veliki koncert Kraljeva ulice

Kraljevi ulice održat će koncertKraljevi ulice održat će koncertCest is d Best širi svoja krila diljem Zagreba. Već se velik broj djece zabavljalo na Zrinjevcu, te je na sve festivalske lokacije već ušetalo više tisuća posjetitelja.

Tijekom prvog festivalskog prijepodneva mnogi su se performeri ugrijali i pokazali što znaju te su besprijekorno izvodili svoje vratolomne točke. U nastavku dana očekuje nas još štošta zanimljivo na ulicama Zagreba.

U popodnevnim satima na Zrinjevcu možete naći zanimljiv laboratorij Dijana Zorić - laboratorij zabave u kojem najmalađi sugrađani mogu uživati u pričama uz pjesmu i ples. U 17:45 na redu je Tontorino - „Ruska škola žongliranja" - show sa žongliranjem, monociklom i elementima komedije. Cirkorama - „Cirkus nema dilema" na rasporedu je u 19:00 sati - pogledati? Dilema nema!

U Masarykovoj ulici održat će se tradicionalna i uvijek uzbudljiva Utrka smetlara s početkom u 18:00 sati. Proglašenje pobjednika biti će na Cvjetnom placu u 18:30 sati, program vode Hadži i Kiki Ugrina.

Na šarmantnov Charlie pozornici u 19:00 sati zasvirat će bend Picksiebner koji će posjetitelje odvesti do svečanog otvorenja Cest is d′ Besta, u 19:40 sati na Cvjetnom placu nakon čega slijedi veliki koncert Kraljeva ulice.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika