01.06.2012. / 12:46

Autor: Nacional.hr

'Nekima kao da je žao što pad nije veći'

"Očekujem da će u drugom kvartalu pad biti 2 posto, a u trećem dolazi do stabilizacije. U četvrtom ćemo vidjeti jesmo li na dobrom putu. Ja vjerujem da jesmo", rekao je Čačić

Radimir ČačićRadimir ČačićPodaci o padu BDP-a u prvom kvartalu iznenadili su mnoge, no prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću, čini se kao da su neke analitičare ti podaci razočarali.

Kako prenosi Večernji list, Čačić je na početku 16. nacionalnog savjetovanja o gospodarstu i poduzetništvu rekao da mu se čini kako su neki mediji i analitičari očajni jer se nisu ostvarile njihove prognoze o padu od 3,5 posto.

"Očekujem da će u drugom kvartalu pad biti 2 posto, a u trećem dolazi do stabilizacije. U četvrtom ćemo vidjeti jesmo li na dobrom putu. Ja vjerujem da jesmo", rekao je Čačić.

Njegov kolega, ministar poduzetništva Gordan Maras pozvao je sve poduzetnike na pokretanje gospodarstva. Rekao je kako je očito da su obrtnici počeli raditi jer je u prvih šest mjeseci ove godine otvoreno više obrta nego što ih je zatvoreno.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 01.06.12. 15:33

Čačić je obećao ostavku, ako se privreda ne digne!
scribd.com/doc/89402033/Financijski-Sustav-i-Novac


registracija
7/9/07

Vinogradar, 01.06.12. 17:41

@nostradurus,
da, Čačić je izjavio da ako do rujna ne dođe do pozitivnih pomaka u gospodarstvu, da on nema što raditi i da će podnijeti ostavku.
Ali,
taj brbljavac i bahati arogantan čovjek,
nemoralan političar
ostavku neće nikada podnijeti UPRKOS OBEĆANJU..
A zapravo, čovjeku pravomoćno optuženom za smrt dvoje ljudi
NIJE MJESTO U NIJEDNOJ VLADI NA SVIJETU!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika