01.06.2012. / 15:59

Autor: NCL Promo

Otkrijte tajnu novog okusa

Uronite u čaroban, prirodan okus Orangine Tangerine Mandarine i izaberite svoje savršeno usvježenje za sve prilike

Ecija Ivušić i Esther BerišićEcija Ivušić i Esther BerišićPoznati svjetski brand Orangina pod okriljem Obala Grupe d.o.o predstavio je novi okus, Orangina Tangerine Mandarine, kreiran upravo za mediteransku regiju. Svojim vjernim obožavateljima ali i onima koji će to tek postati, Orangina je uz promotivne cijene, degustacije, te atraktivne i upačatljive patrole, predstavila novi okus, stvorivši malu oazu u srcu grada, na Cvjetnom trgu.

Svjetski poznati brand Orangina odlučio je nagraditi svoje vjerne korisnike diljem naše regije te u suradnji sa Obala Grupom d.o.o, po prvi puta proizvesti jedinstveni okus prilagođen upravo našem mediteranu.

Svjetska receptura poznatog prirodnog okusa mandarine i ovaj put oplemenjenjena je sa 12% posto pravoga voća agruma,pulpom voća, s niskim postotkom šećera i CO2, bez umjetnih aroma i boja te bez konzervansa, pravi je izbor za nadolazeće vruće ljetne dane.

Još daleke 1937. prvi put je predstavljena na sajmu u Marseilleu, i otad generacije i generacije uveseljava svojom lepezom okusa. Prave naranče i prave mandarine, samo su dio strogo čuvane recepture vrhunskih tvorilaca poznatog nam branda. Prirodni okus prave mandarine u prepoznatljivoj bočici već čeka na vas.

Doživite harmoniju mirisa, boja i okusa u prepoznatljivoj bočici pod poznatim sloganom-„Original by nature"-Jedinstvena po prirodi.

Protresite bočiu i osobodite prirodu koja je u bočicu stavljena samo zbog Vas.

Uronite u čaroban, prirodan okus Orangine Tangerine Mandarine i izaberite svoje savršeno usvježenje za sve prilike.

Jedinstvena promocija na zagrebačku špicu privukla je mnogobrojne poklonike poznatog brand-a, i one koji će to tek postati. Ecija Ivušić i Esther Berišić, nova kraljica Hrvatske, samo su neke od poznatih koji su svoje jutro proveli okupani suncem uživajući u novom okusu Orangina Tangerine Mandarine.

Orangina patrole s novim voćnim okusom čekaju Vas ovo ljeto diljem Hrvatske,+ a svoju bočicu prirode i osvježenja možete poražiti u najbližem dućanu ili omiljenom kafiću.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika