02.06.2012. / 18:11

Autor: Totalsport

Rodgers: Ili na moj način, ili nikako!

Ako su željeli sportskog direktora, trebali su prvo dovesti njega, a onda birati menadžera. No, pod tim uvjetima ja ne bi želio biti menadžer. To ne bi funkcioniralo - istaknuo je Rodgers

Brendan RodgersBrendan RodgersSjevernoirski nogometni stručnjak Brendan Rodgers, novi menadžer Liverpoola, istaknuo je kako je vlasnicima kluba objasnio da želi odrađivati funkciju u punom smislu riječi, biti uistinu menadžer, a ne samo trener.

- Želio sam biti siguran da ću imati punu kontrolu nad momčadi i nogometnim operacijama u klubu. Tada, jednostavno, bolje funkcioniram. Nisam ja nikakav autokrat, znam da nikada ne može samo jedan čovjek o svemu voditi brigu. Postoje skauti i šef skauta koji identificira i sugerira pojačanja, ali menadžer mora donijeti konačnu odluku - rekao je Rodgers.

Ciljao je, zapravo, na ideju američkih klupskih vlasnika da uz mladog menadžera, a on je bio prvi izbor, angažiraju i iskusnog vuka Louisa Van Gaala u svojstvu sportskog direktora. No, ta se ideja Rodgersu nije svidjela.

- Ako su željeli sportskog direktora, trebali su prvo dovesti njega, a onda birati menadžera. No, pod tim uvjetima ja ne bi želio biti menadžer. To ne bi funkcioniralo - istaknuo je Rodgers.

Bivši menadžer Kenny Dalglish poslao je kratku poruku čestitke i ohrabrenja:

- Čestitke Brendanu i puno sreće svima u Liverpoolu - poručio je Dalglish.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika