04.06.2012. / 13:15

Autor: Totalsport

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nakon šest godina u Liverpoolu trebao mi je novi izazov - poručio je Kuyt

Dirk Kuyt (Reuters)Dirk Kuyt (Reuters)Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju turski klub.

Kuyta je ugovor s "redsima" vezao još godinu dana, a koliku je odštetu platio turski doprvak nije objavljeno. Za 31-godišnjeg su napadača zanimanje pokazivali Feyenoord i HSV, ali Fenerbahçe mu je očito ponudio najbolje uvjete.

- Fenerbahçe je sjajan klub za nastavak moje karijere. Prošle je sezone za dlaku propustio naslov u Turskoj, ali je izborio plasmna u Ligu prvaka. Nakon šest godina u Liverpoolu trebao mi je novi izazov. To nema nikakve veze s klubom i navijačima, oni će zauvijek imati mjesto u mome srcu - poručio je Kuyt.

Iskusni je nogometaš karijeru započeo u Utrechtu, a prije dolaska u Liverpool 2006. godine, tri je sezone bio član Feyenoorda.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika