06.06.2012. / 15:58

Autor: Totalsport

Predsjednik Unicaje: Repeša je naš novi trener

Dosadašnji trener Cibone trebao bi potpisati ugovor s Unicajom nakon što zaključi obveze s reprezentacijom Hrvatske čiji je izbornik

Jasmin Repeša
Foto: Igor KraljJasmin Repeša Foto: Igor KraljEduardo Garcia, predsjednik španjolskog košarkaškog prvoligaša Unicaje, potvrdio je u srijedu na konferenciji za novinare da će trener momčadi iz Malage od sljedeće sezone biti Jasmin Repeša.

Dosadašnji trener Cibone trebao bi potpisati ugovor s Unicajom nakon što zaključi obveze s reprezentacijom Hrvatske čiji je izbornik. Budući da nijedan trener koji radi u španjolskoj ACB ligi ne smije istovremeno biti i izbornik nacionalne momčadi, Repeša će morati napustiti kormilo hrvatske reprezentacije, ali će je prije toga, piše Marca, voditi u kolovoškim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor s Unicajom, uz opciju produljenja suradnje na dodatnu sezonu.

Unicaja je ovu sezonu završila na devetom mjestu u španjolskoj ligi i nije se plasirala u doigravanje. U momčadi su i dvojica hrvatskih košarkaša, Luka Žorić i Hrvoje Perić.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika