09.06.2012. / 12:43

Autor: Hina

EURO:

Poznanj spreman za Hrvate i Irce

Po cijelom gradu se nalaze informativni centri, navijačke zone su spremne, baš kao i ugostitelji koji očekuju više od 20.000 Iraca i oko 7.000 hrvatskih navijača

Photo: Antonio Bronic/PIXSELL (arhiva)Photo: Antonio Bronic/PIXSELL (arhiva)Za razliku od Varšave koja nalikuje na veliko gradilište, Poznanj spremno dočekuje otvaranje Europskog prvenstva i prvu utakmicu u tom gradu, ogled Irske i Hrvatske.

Po cijelom gradu se nalaze informativni centri, navijačke zone su spremne, baš kao i ugostitelji koji očekuju više od 20.000 Iraca i oko 7.000 hrvatskih navijača.

Koliko su domaćini ozbiljno shvatili zabavu navijača svjedoči i podatak da je grad angažirao Zavod za logistiku Tehničkog fakulteta u Poznanju kako bi analizirao brojne lokacije u gradu i odredio najbolju lokaciju u gradu za 'fan zonu'. Izbor je pao na prostor Stare tržnice udaljen samo 500 metara od trga Stary Rynek i trga Wolnosci u srcu Poznanja. Osim prijenosa utakmica u navijačkoj zoni će biti brojni koncerti, nastupi poznatih DJ-a, te velika ponuda hrane i pića.

Za one koji nisu u mogućnosti posjetiti Poljsku, domaćin je omogućio 'fanovima' da preko Google aplikacija mogu posjetiti stadion, navijačke zone, te druge dijelove gradova.

"To je velika prilika da navijači osjete dijelić atmosfere s EP-a i u svojim domovima. Zahtjev 'street view' je integriran u servis 'polishguide2012," kazao je glasnogovornik organizacijskog odbora Mikolaj Piotrowski.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika