11.06.2012. / 13:02

Autor: Hina

Španjolski i talijanski mediji: Hrvatska je ozbiljna

Pobjedu hrvatske reprezentacije nad Irskom od 3-1 u prvoj utakmici europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini popratili su mediji u Španjolskoj i Italiji, ali i u drugim zemljama, koji ocjenjuju kako je Hrvatska pokazala da je ozbiljan konkurent u skupini C.

Mario MandžukićMario MandžukićPobjedu hrvatske reprezentacije nad Irskom od 3-1 u prvoj utakmici europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini popratili su mediji u Španjolskoj i Italiji, ali i u drugim zemljama, koji ocjenjuju kako je Hrvatska pokazala da je ozbiljan konkurent u skupini C.

"Hrvatska je sada prva u skupini C ispred Španjolske i Italije, i ovom pobjedom pokazali su koliko su ozbiljna momčad", piše španjolski sportski dnevnik "Marca".

"Ova važna pobjeda s tri gola protiv momčadi Giovannija Trappatonija šalje jasnu poruku Italiji i Španjolskoj. Hrvatska je objavila rat tim dvjema reprezentacijama ", piše "Marca".

"Irski bunker trajao je 120 sekundi ", piše pak drugi španjolski dnevnik "As", dodajući kako se Irci "unatoč upornosti u igri nisu mogli suprotstaviti talentiranim Hrvatima".

"Mundo Deportivo", kao i ostali mediji, hvali hrvatske igrače Nikicu Jelavića i Marija Mandžukića, te Ivana Perišića, Ivana Rakitića i posebno Luku Modrića.

Talijanski dnevnik "Gazzette dello Sport" također je pun hvale za igru Luke Modrića, kojeg nazivaju "vođom veznog reda" i hrvatsku igru protiv Iraca.

"Corriere della Sera" dodaje da je Hrvatska pokazala da je po kvaliteti iznad Iraca te također ističe da je to upozorenje za Italiju i Španjolsku koje su s njom u skupini.

Svi mediji sada ističu i da je "Hrvatska također rival" u skupini.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika