11.06.2012. / 15:09

Autor: Totalsport

Keane: Dva rana gola su nas ubila

Bila je to teška utakmica. Shrvan sam što nismo uspjeli ostvariti rezultat zbog irskih navijača - rekao je Keane

Robbie Keane (Reuters)Robbie Keane (Reuters)Kapetan irske nogometne reprezentacije Robbie Keane i strijelac jedinog gola protiv Hrvatske Sean St Ledger komentirali su ishod otvarajućeg susreta na Euru u Ukrajini i Poljskoj.

Dvama golovima Marija Mandžukića i jednim Nikice Jelavića Hrvatska je slavila 3-1 i odškrinula vrata drugog kruga, dok je Irce stavila u vrlo tešku situaciju uoči susreta protiv Španjolaca i Talijana.

- Dva gola prije poluvremena su nas ubila. Nakon toga je bilo trčanje uzbrdo. Bila je to teška utakmica. Shrvan sam što nismo uspjeli ostvariti rezultat zbog irskih navijača. Kao i obično glasno su nas bodrili - rekao je Keane.

- Primili smo pacerske golove. To nije nama slično jer smo obično vrlo čvrsti. Očito smo znali u drugom dijelu da će sljedeći gol biti vrlo bitan. Ali oni su ga postigli i kada gubite 3-1 protiv momčadi kao što je Hrvatska, uvijek je teško - izjavio je stoper Leicestera St Ledger, koji je mrežu Stipe Pletikose pogodio glavom u 19. minuti.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika