14.06.2012. / 10:17

Autor: Totalsport

ATP Queens: Pobjeda i poraz Hrvata u parovima

No, slavio je zato Ivo Karlović i tako nakon što je izgubio pravi maraton u pojedinačnoj konkurenciji protiv Yen Hsen-Lua (7-6, 6-7, 6-7)

Ivo Karlović (Reuters)Ivo Karlović (Reuters)Tri hrvatska tenisača izašla su na terene tijekom srijede na ATP turniru u Queensu, te su nastupili u mečevima 1. kola parova. Pravi hrvatski par je ispao.

Jonathan Erlich i Andy Ram, dvojac iz Izraela, pobijedio je Marina Čilića i Lovra Zovka 6-2, 7-6(5). U meču hrvatska kombinacija nije došla niti do jedne break-prilike protiv para koji je među pedeset najboljih na svijetu. Imali su ih dvije, ali su i propustili te šanse.

No, slavio je zato Ivo Karlović i tako nakon što je izgubio pravi maraton u pojedinačnoj konkurenciji protiv Yen Hsen-Lua (7-6, 6-7, 6-7). S Nijemcem Frankom Moserom pobijedio je Karlović par Delgado / Skupsky sa 3-6, 7-6(6), 10-4 i to nakon što se hrvatsko-njemačka kombinacija izvukla iz silnih problema u drugom setu.

Tu dionicu su Karlović i Moser dobili u tie-breaku, a potom su lako sa 10-4 slavili u odlučujućem trećem setu.

ATP Queens, 1. kolo:

Erlich / Ram - Čilić / Zovko 6-2, 7-6(5)

Karlović / Moser - Delgado / Skupski 3-6, 7-6(6), 10-4

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika