14.06.2012. / 13:40

Autor: Totalsport

Prandelli: Bit će promjena za utakmicu s Hrvatskom

- Protiv Hrvatske ćemo imati drugačiju utakmicu od one sa Španjolskom. Španjolce smo morali zaustaviti i smiriti, a protiv Hrvatske mi moramo uzeti inicijativu u svoje noge

Cesare Prandelli (Reuters)Cesare Prandelli (Reuters)U četvrtak u 18 sati reprezentacije Hrvatske i Italije igraju utakmicu 2. kola skupine C Europskog prvenstva. Hrvatska će loviti drugu, a Italija premijernu pobjedu.

Prije ogleda koji bi mogao mnogo toga odlučiti kada je sudbina ove dvije reprezentacije u pitanju, izbornik Italije Cesare Prandelli jasno je poručio.

- Prije Hrvatske ću sigurno napraviti neke izmjene u odnosu na sastav koji je igrao protiv Španjolske. No, o tim promjenama ću obavijestiti nekoliko minuta prije početka ogleda. Ne želim dati prostora za manevar suparniku - rekao je Prandelli.

Talijanske novinare je posebno zanimalo hoće li promjene biti vezane za Marija Balotellija.

- Ponavljam, pred početak utakmice će se saznati koje su to promjene. A, za Balotellija mogu samo reći da je posljednji trening odradio silno koncentrirano. Kao nikada dosad.

Prandelli je nastavio:

- Protiv Hrvatske ćemo imati drugačiju utakmicu od one sa Španjolskom. Španjolce smo morali zaustaviti i smiriti, a protiv Hrvatske mi moramo uzeti inicijativu u svoje noge.

Netko od Talijana je Prandelliju prenio izjavu Slavena Bilića da je Luka Modrić bolji od Andree Pirla.

- Prvo morate nešto veliko osvojiti da bi bili veliki. Time sam valjda mnogo rekao - završio je Prandelli.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika