16.06.2012. / 12:00

Autor: Hina

Fiolićev odvjetnik demantira napise:

Bukovac iza ključa, 20 milijuna na ruke

USKOK je u travnju pokrenuo istragu protiv Sanadera, te bivšeg zastupnika HDZ-a i vlasnika lanca mesnica Stjepana Fiolića, bivšeg ministra regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Petra Čobankovića i sudskog vještaka Mate Bitange zbog nezakonitosti oko prodaje poslovne zgrade u Planinskoj ulici u Zagrebu, teške 26,4 milijuna kuna

Photo: Borna Filic/PIXSELL (arhiva)Photo: Borna Filic/PIXSELL (arhiva)Odvjetnik Stjepana Fiolića Ante Madunić izjavio je danas Hini kako nisu "sasvim točni medijski napisi" po kojima je njegov branjenik nedavno priznao USKOK-u da je bivšem premijeru Ivi Sanaderu dao na ruke oko 20 milijuna kuna i sakrio slike Vlahe Bukovca iz Sanaderove kolekcije.

Madunić nije želio više govoriti o tome zbog tajnosti istrage u slučaju oko prodaje zgrade u Planinskoj ulici.

USKOK je u travnju pokrenuo istragu protiv Sanadera, te bivšeg zastupnika HDZ-a i vlasnika lanca mesnica Stjepana Fiolića, bivšeg ministra regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Petra Čobankovića i sudskog vještaka Mate Bitange zbog nezakonitosti oko prodaje poslovne zgrade u Planinskoj ulici u Zagrebu, teške 26,4 milijuna kuna.

Mediji su objavili da je Fiolić nedavno otkrio USKOK-ovim istražiteljima da je Sanader kod njega sakrio pet Bukovčevih slika, procijenjenih na 230.000 eura i da je Sanaderu dao oko 20 milijuna kuna izvučenih iz prodaje zgrade u Planinskoj.

Policija je prošle godine raspisala međunarodnu potragu za pet slika Vlahe Bukovca iz Sanaderove umjetničke zbirke, koje nisu pronađene u pretrazi kuće i poslovnih prostora bivšeg premijera.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
15/6/12

alians, 16.06.12. 12:14

Jao kako je to lijepo...nase pravosude kao da otkriva Ameriku, a ona je otkrivena vec odavno.....
ovo pali samo u Hrvatskoj i to kod polupismenog ili nepismenog stanovnista.....a narocito, ako se ova informacija proslijedi nasoj dragoj crkvi-koja je u stanju od crnog da nas uvjeri da je bijelo.....
prosto se cudim da ovi nasi uzorni advokati ne saraduju sa njima...ili mozda grijesim.....
narocito sto mi je kao katolkinji vrlo dobro znano koliko su isti nasi sveti ucestovali i utjecali na gradane za koga da glasaju.....?????
I ono sto zdrav razum ne razumije....uspijeli su, a uspijevaju i danas.....
Prosto mi je cudnio zasto mi placamo dvije vrste djelatnika.....??????


registracija
27/8/09

Lujo1, 16.06.12. 23:31

bajić je kapo di tuti kapi!


registracija
12/1/11

siziff, 17.06.12. 09:32

......"BUKOVAC IZA KLJUČA".....


A DRIVO I NJEMU SLIČNI NA SLOBODU, ILI SA MINIMALNOM KAZNOM

Kako je to lijepo!
Pravna država 21. st. u punom procvatu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika