17.06.2012. / 11:00

Autor: Hina

EURO,

Xavi: Mi jedino znamo napadati

"Nećemo ići na remi, jer ne znamo tako igrati. Mi jedino znamo igrati kad je lopta u našem posjedu i kad napadamo. Želimo učiniti nešto veliko, osvojiti Euro, i ja sam optimist, a takva atmosfera vlada i u našoj svlačionici", dodao je

ArhivaArhivaŠpanjolski veznjak Xavi Hernandez uvjeren je da mogu osvojiti Euro i dodaje da je atmosfera u reprezentaciji na visokom nivou. Odbacio je nagađanja da će Španjolska ići na remi protiv Hrvatske, jer joj je to dovoljno za prolaz u četvrtfinale.

"Nećemo ići na remi, jer ne znamo tako igrati. Mi jedino znamo igrati kad je lopta u našem posjedu i kad napadamo. Želimo učiniti nešto veliko, osvojiti Euro, i ja sam optimist, a takva atmosfera vlada i u našoj svlačionici", dodao je.

Također, odbacio je glasine da nije u dobrim odnosima sa vratarom Ikerom Casillasom.

"Casillas je moj suigrač, naše sobe su jedna do druge, a iznad svega je naše prijateljstvo", rekao je Xavi.

Napadač Fernando Torres, koji je Irskoj zabio dva gola, kazao je: "Igramo dobro, puni smo samopouzdanja i osjećamo se jačima nego ikada".

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika