18.06.2012. / 15:50

Autor: Totalsport

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

- Kvaliteta španjolske reprezentacije je tako velika da nije važno igra li s "devetkom" ili ne

Eduardo da Silva 
Foto: Igor ŠobanEduardo da Silva Foto: Igor ŠobanNapadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima Španjolcima.

Hrvatska će večeras igrati protiv Španjolske u 3. kolu skupine C Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini. Dvoboj u Gdanjsku odlučit će koje će dvije momčadi iz terceta Španjolska-Hrvatska-Italija u četvrtfinale. Španjolski mediji ponovno su opterećeni pitanjem hoće li izbornik Vicente del Bosque na teren izvesti sastav bez ijednog klasičnog napadača, kao što je to napravio u 1. kolu protiv "azzurra". Za Eduarda je to, međutim, nebitno pitanje.

- Kvaliteta španjolske reprezentacije je tako velika da nije važno igra li s "devetkom" ili ne. Čak da Sergio Ramos ili Alvaro Arbeloa zaigraju u napadu, Španjolska bi bila zastrašujuća - rekao je hrvatski Brazilac za Marcu, osvrnuvši se i na svoje poznanstvo sa Cescom Fabregasom, s kojim je svojedobno dijelio svlačionicu u Arsenalu.

- Da, bili smo prijatelji, i zbog toga što govorimo sličnim jezicima. Kasnije sam izgubio kontakt s njim, ali bit će mi drago vidjeti ga na terenu - kazao je Eduardo.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika