18.06.2012. / 16:23

Autor: Totalsport

Rosicky napustio kamp Čeha

Podsjetimo, Rosicky je ozljedu zaradio u prvom poluvremenu utakmice 2. kola u skupini A s Grčkom, a nakon toga nije odradio niti jedan trening, te je također propustio susret s Poljskom u kojem su Česi pobjedom 1-0 izborili drugi krug natjecanja

Tomaš Rosicky (lijevo) - ReutersTomaš Rosicky (lijevo) - ReutersKapetan češke nogometne vrste Tomaš Rosicky napustio je kamp momčadi, te otputovao u Prag gdje će biti podvrgnut tretmanu koji bi trebao pomoći u zacjeljenju ozlijeđene Ahilove tetive.

Kako je i sam Rosicky najavio "male su šanse za nastup protiv Portugala" u četvrtfinalu Europskog prvenstva, no odlaskom na kraći tretman u Prag pokušat će se i na taj način osposobiti kapetana za taj dvoboj.

S njim je u glavni češki grad otputovao i fizioterapeut Pavel Kolar, a obojica bi se trebala pojaviti u Varšavi u četvrtak, na sam dan ogleda s Portugalcima.

Podsjetimo, Rosicky je ozljedu zaradio u prvom poluvremenu utakmice 2. kola u skupini A s Grčkom, a nakon toga nije odradio niti jedan trening, te je također propustio susret s Poljskom u kojem su Česi pobjedom 1-0 izborili drugi krug natjecanja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika