19.06.2012. / 08:37

Autor: Hina

Rakitić: Danima ću sanjati onaj promašaj

"Još danima ću sanjati tu priliku i siguran sam kako mi slijedi nekoliko noći bez sna," kazao je veznjak hrvatske nogometne vrste, te dodao: "Možemo biti ponosni na naš nastup, no što to vrijedi kada smo ispali"

Photo: Goran Stanzl/PIXSELLPhoto: Goran Stanzl/PIXSELLPoraz od Španjolske i ispadanje s europskog nogometnog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, u ponedjeljak navečer u Gdanjsku, možda je najteže podnio Ivan Rakitić, koji je u 59. minuti je imao 'zicer' koji je 'vatrene' mogao dovesti do vodstva, no njegov udarac glavom sjajno je obranio Iker Casillas.

"Još danima ću sanjati tu priliku i siguran sam kako mi slijedi nekoliko noći bez sna," kazao je veznjak hrvatske nogometne vrste, te dodao: "Možemo biti ponosni na naš nastup, no što to vrijedi kada smo ispali".

Ognjen Vukojević smatra kako hrvatski navijači mogu biti ponosni na izvedbe 'vatrenih' na EURO-u.

"Igrali smo hrabro i srčano cijeli turnir. Siguran sam kako će navijači biti ponosni na naše igre, nažalost ispali smo".

U sredini terena se naradio i Danijel Pranjić. "Španjolci su se tresli u završnici utakmice od straha da ne ispadnu. No, nismo uspjeli. Tko zna kako bi utakmica završila da je 'Raketa' zabio onaj zicer. Pružili smo dobru utakmicu, kao i cijeli turnir, ali ipak idemo kući," kazao je Pranjić.

Eduardo da Silva smatra kako smo bili blizu, no nedostajalo je i malo sreće.

"To je nogomet. Nekada ti se sreća osmijehne, a nekada ne. Mi je ovoga puta nismo imali previše," poručio je napadač Šahtara.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 19.06.12. 08:43

pederu jedan glupi ono promasit nemoze ni jedan seoski nogometas a ne ti koji zaradjujes milijone....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika