19.06.2012. / 11:28

Autor: Totalsport

Marca: Imali smo sreće i pomoć suca

"Hrvatska je oštećena za dva jedanaesterca. Jedan je bio na Mandžukiću kada ga je srušio Ramos, a drugi na Ćorluki od strane Busquetsa"

Foto: Ilustracija (Reuters)Foto: Ilustracija (Reuters)Madridski dnevnik Marca uopće ne dvoji - "imali smo sreće i pomoć njemačkog suca Starka u pobjedi protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu".

Cijenjeni španjolski sportski dnevnik u izvještajima i osvrtima s utakmice posljednjeg 3. kola skupine C na Euru (Španjolska - Hrvatska 1-0) favorizira momčad Slavena Bilića.

"Patili smo kao nikad dosad, Hrvati nam nisu dozovoljavali da razvijemo našu igru", piše Marca i dodaje:

"Sve je za nas postalo još opasnije kada se saznalo da na drugoj utakmici Italija vodi. Hrvati su preuzeli rizik i bili opasni. Rakitić je imao meč-loptu, ali hvala Casillasu".

Španjolska Marca naglašava i da je dosta toga u utakmici usmjerio njemački sudac Wolfgang Stark. Zanimljivo je, jer nismo inače naviknuti na takve osvrte.

"Hrvatska je oštećena za dva jedanaesterca. Jedan je bio na Mandžukiću kada ga je srušio Ramos, a drugi na Ćorluki od strane Busquetsa".

Španjolska uopće ne spominje start Mandžukića u svom šesnaestercu na Piqueu, što je također bio start za jedanaest metara, ali za Španjolsku.

"Veliki dio utakmice smo patili i zabili na samom kraju. Hrvatska nas je ugušila i dokazala da se protiv nas itekako može igrati", zaključuje Marca i kao da žali što Hrvatska nije ostvarila bolji rezultat.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika