19.06.2012. / 12:45

Autor: Totalsport

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

- Igrali su dobro, igrali su kako i inače igraju naši suparnici u posljednje vrijeme - rekao je Casillas

Iker CasillasIker CasillasSvi Španjolci, od nogometnih reprezentativaca do javnosti, jasno pokazuju u izjavama da su itekako sretni što su se plasirali u četvrtfinale Europskog prvenstva i da je put do tamo bio jako težak.

Spretno i sretno je Španjolska u ključnom ogledu pobijedila Hrvatsku 1-0. Jedan od junaka pobjede aktualnih svjetskih i europskih prvaka, vratar Iker Casillas, nakon svega je rekao:

- Nervoza je itekako bila prisutna u ovoj utakmici, to je normalno. Ona nas je učinila slabijim nego inače. Naravno, i Hrvatska je krivac za to. Igrali su dobro, igrali su kako i inače igraju naši suparnici u posljednje vrijeme - rekao je Casillas i nastavio:

- Svi protiv nas sada daju sve od sebe. I drugačije je danas igrati, negoli na Svjetskom prvenstvu. Danas kada Iniesta ili Silva dobiju loptu, već su dvojica ili trojica oko njih. Drugačije se danas igra protiv nas, naučili su naši suparnici kako nas stegnuti.

Casillas se vratio na meč-loptu koju je imao Ivan Rakitić kod rezultata 0-0. Obranio je Casillas tada njegov udarac glavom iz blizine.

- Na sreću, bio sam na dobrom mjestu. Pratio sam let lopte i, zapravo, išao za njom. Zato sam bio dobro postavljen i obranio udarac. Sva sreća.

Za kraj je vratar madridskog Reala najavio:

- Ništa, sada je svaka utakmica na život ili smrt. To nama Španjolcima odgovara, vjerujem u novi uspjeh ove momčadi.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika