19.06.2012. / 13:05

Autor: Totalsport

Trapattoni: Italija može do naslova

- Prvih 20, 30 minuta smo igrali dobro, imali smo svoje prilike, ali nakon što nam je Antonio Cassano zabio, utakmica je praktički završila - kazao je Trapattoni

Giovanni Trapattoni (Wikipedia)Giovanni Trapattoni (Wikipedia)Irski izbornik Giovanni Trapattoni uvjeren je kako Italija može osvojiti naslov na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Trapattonijevi nogometaši su u ponedjeljak u 3. kolu skupine C izgubili od "azzurra" s 2-0 i tako zaključili Euro s tri poraza. Iskusni 73-godišnji stručnjak tako sada u miru može pratiti nastupe svojih sunarodnjaka do kraja natjecanja.

- Ako su neke jake reprezentacije ispale iz natjecanja, to znači da Italija ima kvalitetu da ode do kraja - istaknuo je Trapattoni koji je svojedobno bio i izbornik "azzurra".

Osvrnuo se potom Trapattoni i na nastupe Irske koja je u uvodna dva kola skupine C poražena od Hrvatske s 3-1, te od Španjolske s 4-0.

- Mislim da smo u ponedjeljak igrali znatno bolje nego protiv Španjolske i Hrvatske. Igrali smo s više osobnosti, vjerodostojnosti, predanosti. Prvih 20, 30 minuta smo igrali dobro, imali smo svoje prilike, ali nakon što nam je Antonio Cassano zabio, utakmica je praktički završila - kazao je Trapattoni, dodavši kako su mu neki igrači najavili da više neće igrati za reprezentaciju.

- Prerano je sada za takve odluke. Vidjet ćemo kakva će biti situacija uoči sljedeće prijateljske utakmice u kolovozu. Možda su u ovom trenutku samo razočarani, treba pričekati da se emocije smire - rekao je Trapattoni, ponovivši da namjerava ostati na irskoj klupi još dvije godine.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika