21.06.2012. / 11:20

Autor: Totalsport

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Zainteresirani za njegove usluge su dva kluba koja će iduće sezone igrati u Euroligi: osvajač hrvatskog kupa i finalist regionalne ABA lige i domaćeg prvenstva Cedevita, te litavski Lietuvos Rytas

Leon Radošević (Pixsell)Leon Radošević (Pixsell)Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže je Euroligašima Cedeviti i Lietuvos Rytasu.

Po transferu iz Cibone Radošević se nije previše naigrao u svojoj prvoj sezoni u redovima finalista talijanskog doigravanja, a pred početak naredne sezone u Milanu su odlučili 22-godišnjeg hrvatskog centra posuditi u momčad koja mu može garantirati veću minutažu.

Zainteresirani za njegove usluge su dva kluba koja će iduće sezone igrati u Euroligi: osvajač hrvatskog kupa i finalist regionalne ABA lige i domaćeg prvenstva Cedevita, te litavski Lietuvos Rytas.

Prema talijanskim izvorima, Radošević bi odluku o narednoj sezoni morao donijeti najkasnije do petka.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika