Objavljeno u Nacionalu br. 366, 2002-11-20

Autor: Zrinka Ferina

EKSKLUZIVNO IZ BARCELONE

MTV-jev spektakl za milijardu gledatelja

Glamurozna dodjela MTV-jevih europskih glazbenih nagrada održana je ove godine prvi put u Barceloni, gdje ju je u dvorani Palau San Jordi uživo pratilo 15 tisuća gledatelja, a na svojim televizorima šestina svjetskog pučanstva: trijumfirao je Eminem koji je osvojio tri nagrade, a po dvije su otišle Red Hot Chilli Peppersima, Linkin Parku i Kylie Minogue

Pamela Anderson, Marilyn Manson, ColdplayPamela Anderson, Marilyn Manson, Coldplay“Iako sam umorna od 15-satnog leta, sve mi je ovo jako zabavno. Atmosfera me podsjeća na onu pjesmu iz ‘Kafića uzdravlje’ – Where everybody knows your name, you’re always glad you came…”, kazala nam je Pamela Anderson u backstageu dvorane Palau San Jordi u Barceloni, nekoliko minuta nakon što je sišla s pozornice, gdje je u pratnji Wycleafa Jeana Limp Bizkitu dodijelila prvu MTV-jevu nagradu za najbolju grupu.

Kao i dosad, i ove je godine dodjela MTV-jevih europskih glazbenih nagrada imala status jednog od najglamuroznijih događaja. Dijelom zbog činjenice da je ove godine dodjela nagrada održana u Barceloni, jednom od najljepših i najveselijih europskih gradova, a dijelom i zato što se nikad prije na popisu izvođača nije našlo toliko najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, kao i zato što je domaćin bio vjerojatno najbogatiji i najslavniji svjetski rapper Sean P. Diddy Combs, ovogodišnja, deveta dodjela MTV European Music Awards, tjednima unaprijed proglašavana je najboljom dosad. Zbog nje je Barcelona, deset godina nakon Olimpijade, ponovno bila u središtu pozornosti svjetske javnosti. Cijeli grad danima je bio u znaku MTV-jevih zastava na stupovima javne rasvjete, svi su pričali samo o MTV-ju i zvijezdama koje stižu u njihov grad. Dodjela se održavala u dvorani Palau San Jordi, najvećoj dvorani u Barceloni, koju je arhitekt Arata Isozaki napravio za potrebe Olimpijade 1992. godine i u kojoj su se otad održali neki od najelitnijih glazbenih događaja. Primjerice, tu je Madonna prošle godine započela svoju svjetsku turneju “Drowned World”, a u njoj su nastupali i U2, Frank Sinatra i Luciano Pavarotti. Međutim, nijednom u posljednjih deset godina u Palau San Jordi, koji inače može primiti 13.000 posjetitelja, a te ih je večeri u dvorani bilo 15.000, nije bilo uprto čak milijardu pogleda tv gledatelja iz cijelog svijeta. Nacional je, kao jedina novina iz Hrvatske, te večeri pratio dodjelu MTV-jevih nagrada iz backstagea, gdje smo većinu večeri proveli razgovarajući sa svjetskim glazbenim zvijezdama. Prva u nizu te večeri bila je Pamela Anderson, koju je na pozornici, pred milijardu gledatelja, Wycleaf Jean zadirkivao zbog poprsja, koje, istini za volju, na njoj onako mršavoj i sitnoj, zaista izgleda nevjerojatno. Tek kad smo je ugledali uživo bilo je jasno zašto joj je Wycleaf Jean morao kazati da je to “najbolja oprema koju je on ikad vidio” i nismo je mogli ne pitati kako doživljava opaske na račun vlastitih grudi. “Ja barem imam opremu. Ma naravno da su mi takve opaske smiješne.”

Kako je jedna od najnovijih glasina vezanih uz Pamelu Anderson i MTV ona da joj je ta televizijska kuća ponudila snimanje reality showua u zajedničkom domu nje i zaručnika joj Kida Rocka, zanimalo nas je jesu li pristali biti novi Osbournei, na što je Pamela kroz smijeh kazala: “Ne želite vidjeti reality show u našoj kući! Mislim da je bolje da to prepustim vašoj mašti, naime naš život je zabavniji kad se o njemu puno izmišlja, inače je zapravo dosadan.”

Na dodjelu stigla je u pripijenoj i dekoltiranoj, čipkastoj, ružičastoj haljini i da nije bilo Christine Aguliere, koja se na pozornici pojavila polugola, upravo bi Pamela bila najzamjećenija među ženama. Povjerila nam je da svoj styling uglavnom osmišljava sama i da je te večeri odabrala odjenuti haljinu marke Colette. Zanimalo nas je i čime se u zadnje vrijeme bavi, planira li uskoro još glumiti. “Ne, zapravo se povlačim, provodim vrijeme s djecom, u kući.” O tome što zapravo znači da se povlači, dodatno je rekla: “Zanimljivo je to, kad javno kažete da se povlačite, onda vas počnu zatrpavati scenarijima. Tako sam i ja rekla da sam se povukla i scenariji su samo počeli dolaziti. No veliko mi je zadovoljstvo biti kod kuće, ideal bi mi bio predavati u nedjeljnoj školi.”

Nedavno je snimljen tv film “Spasilačka služba:vjenčanje na Havajima”, kao svojevrsni nastavak serije koja je Pamelu Anderson i proslavila: zanimalo nas je da li je i kako sudjelovala u tom filmu. “Da, imala sam malu ulogu. Moje pravilo je da nikad ne napuštam djecu dulje od tri noći. Zato sam producentima rekla da im dajem dva dana, pa sam toliko i snimala.” O tome kako je bilo ponovno vidjeti ekipu serije na okupu, rekla je: “Bilo je zaista zgodno, svi su isti samo s borama!”

Alicia Keys bila je sljedeća s kojom smo porazgovarali dok se dodjela MTV Europe Awards tek zagrijavala. Ona je te večeri, kako je sama rekla, odjenula kreaciju Dolce&Gabanne, koji su bili jedni od glavnih sponzora događaja. “Eto i mene u suknji, prvi, a najvjerojatnije i zadnji put”; našalila se na vlastiti račun Alicia Keys, jer se uvijek na pozornici pojavljuje u hlačama. Alicia Keys dobila je nagradu za najboljeg R’n’B izvođača, pa smo je upitali koliko joj znače nagrade, priželjkuje li ih i kako se osjeća na ovakvim dodjelama, je li nervozna prije samog proglašenja dobitnika. “Prekrasno se osjećam kad znam da ljudi vole i prepoznaju moj rad. Već sam tri mjeseca u Europi i zanimljivo mi je vidjeti da glazba nadilazi sve razdaljine, to je fascinantno.” I za nju se priča da će glumiti u filmu, no kad smo je pitali o tome kroz smijeh je prstom pokazala na svoju agenticu rekavši: “Ona je kriva za te glasine”; te ju je u šali pozvala da nam ona objasni o čemu se radi. Svejedno, Alicia je priznala da joj je rad na filmu velika želja i dodala: “Trenutačno sam ipak najviše koncentrirana na svoj drugi album i nemam vremena ni za što drugo.” Kad je već spomenula drugi album zanimalo nas je ne boji li se da bi je mogla snaći sudbina mnogih koje je debi album pretvorio u zvijezde, te su se požurili napraviti drugi s kojim su podbacili. “Ne!, Dovraga, ne! Nikad se ne bojim. Zapravo se jako veselim svom drugom albumu. Turneja i putovanja, dinamičan život i različitosti koje upoznajem oplemenili jako su me oplemenili. Ne doživljavam svoj drugi album kao da je napravljen u žurbi, na album nikad ne bih stavila pjesmu za koju mislim da nije gotova i dobra. Zato će, vjerujte, drugi album biti pravo ludilo. On je nešto što očekujete od mene, ali i nešto što će vas iznenaditi.” Prije nego je otišla natrag u gledalište, Alicia Keys nam je ispričala i kako planira provesti božićne blagdane: “Randez vouz u mom krevetu, jastuk, pokrivač, hrana.” O razlozima zbog kojih nikad ne radi za Božić, dodala je: “Sedam mjeseci nisam bila kod kuće, važno mi je otići kući i vidjeti svoju obitelj, biti na poznatom mjestu.”

Ronana Keatinga uhvatili smo odmah nakon što je proglasio Red Hot Chilli Peperse dobitnicima nagrade za najbolji nastup uživo. S obzirom na to da je sam već u dva navrata bio domaćin i voditelj dodjele MTV nagrada, pitali smo ga što misli kako se P. Diddy snalazi. “On se odlično zabavlja”, samo je pristojno prokomentirao, a na pitanje kako se, za razliku od godina kad je bio domaćin dodjele, osjećao u ulozi prezentera nagrade, Keating je odgovorio: “Najiskrenije rečeno, volio bih da sam večeras pjevao, ali i ovo je bilo zabavno. Prije no što će, kako je sam kazao, otići popiti piće i zabavljati se u backstageu, Ronan Keating nam je rekao da je upravo završio svjetsku turneju i da mu novi singl izlazi 25. studenoga. Kazao je i da se ne brine hoće li taj singl biti broj jedan u Britaniji, te dodao: “S obzirom na stanje u glazbenoj industriji, ne mislim da je trenutačno važno imati broj jedan, važno je jedino da se album prodaje.” Otkrio nam je i da je odjenuo Armanijevo odijelo.

Sophie Ellis-Baxter te večeri je predala nagradu Kylie Minogue u kategoriji najboljeg pop izvođača. “To je za mene bilo veoma uzbudljivo”, kazala je, odjevena u Missonijevu kreaciju, čim je sišla s pozornice. Njezin singl trenutačno je na trećem mjestu britanske top-ljestvice, a na pitanje kako prihvaća najave da je upravo ona sljedeća kraljica popa, kazala je: “Ne, hvala na takvim epitetima, ali ja sam veoma sretna ovdje gdje sam sad i na tome svake večeri zahvaljujem Bogu.” Dodala je i da ne postoji rivalstvo među pop pjevačicama, te da ona, primjerice, nikad ne bi voljela biti tako velika zvijezda kao Kylie Minogue.

Nakon što nam je Dave Grohl iz grupe Foo Fighters imao potrebu ispričati kako je te večeri želio staviti kravatu koju je nosio još u katoličkoj školi, čavrljati je došao i Nick Carter, član Backstreet Boysa. On je upravo bio uručio Mobyju nagradu za najbolju web stranicu. “Drago mi je da je Moby dobio tu nagradu i svidjelo mi se što je rekao Eminemu”, kazao je, misleći na Mobyjevo obraćanje Eminemu koji mu je na dodjeli MTV Video nagrada prijetio da će ga tući. Moby je, naime, kazao da nema ništa protiv Eminema, da ga veoma cijeni i da mu želi sreću. Zanimalo nas je s kim se Carter druži u backstageu. “Provodim vrijeme s Kylie”, kazao je ponosno i dodao: “A družim se i s Holly Vallance i Rachel Williams koja je sa mnom uručivala nagradu. Nije mi loše sa svim tim lijepim ženama.” Nick Carter nedavno je izdao svoj prvi solo album, koji je za razliku od glazbe koju izvodi grupa Backstreet Boys, pravi rock. Evo što je rekao o tome: “želim istaknuti da moj album nije kraj Backstreet Boysa. Već deset godina sam član grupe, od svoje 12. godine. Odlučio sam napraviti solo album u razdoblju dok su se ostali članovi posvetili obiteljima. Oni su se vjenčavali i pravili djecu, a ja sam napravio ono što sam već dugo priželjkivao. Kažete da je to rock album, za mene je on jednostavno iskren. Kad ga slušate, čujete da je iskren i da sam to ja. Mrzim glumiti, odrastao sam slušajući rock, to je i element koji sam donio u grupu. No ovaj album je tek početak, učim o novim stvarima, stječem sasvim nova iskustva, ja sam zapravo nov izvođač i postoje mnoge stvari koje još trebam naučiti i napraviti.” Kad je već istaknuo da je njegov solo album iskren, a da mrzi glumatati, morali smo ga pitati znači li to da u Backstreet Boysima nije iskren, , na što je Carter kazao: “To sam upravo pokušao objasniti. Mi smo vokalna grupa i zaista smo dobri u peteroglasnom pjevanju. Kad smo počinjali, pjevali smo a capella, to nam je bila specijalnost, kasnije smo samo dodali glazbu. Jesam li tamo neiskren? Ne. Jer ovo što sad radim je isključivo zato da bih povećao svoje znanje kao osobe i zabavljača. Učim svirati instrumente, naučio sam svirati gitaru, bubnjeve sviram od 12. godine. Činjenica je da su Backstreet Boysi nešto potpuno drukčije od ovog što trenutačno radim, ali sve je to glazba, a nju neizmjerno volim.”

Domenico Dolce i Stefano Gabbanna porazgovarali su s nama nakon što su proglasili da je u dance kategoriji pobijedila Jennifer Lopez. “Naš favorit bila je Kylie”, priznali su. Bilo je nemoguće ne primijetiti da je mnogo izvođača te večeri nosilo upravo njihove kreacije, a zanimalo nas je koja je poznata osoba njihova modna ikona: “Postavljate teška pitanja. Veoma volimo Kylie, radili smo njezinu svjetsku turneju, volimo raditi i s Aliciom Keys, i nju smo odijevali na turneji koja je završila prije mjesec dana. Svaka od žena koje nose našu odjeću je posebna, drukčija, Alicia je posebna no opet bitno drukčija od Kylie. Od muškaraca volimo raditi s Enriqueom Iglesiasom, sviđa nam se stil koji ima Jon Bon Jovi, ali Bono je ipak najbolji, šteta što on večeras nije ovdje”, zaključili su nerazdvojni, i čini se, u glazbenom svijetu sve popularniji modni kreatori.

Ms Dynamite, koja je prošle godine dobila nagradu za najbolju novu nadu, ove je godine predala nagradu Eminemu za album godine. Najprije nam je otkrila da je u odjevnoj kombinaciji koju je za nju odabrao njezin dečko, a na pitanje je li istina da pjeva na jednoj od pjesama s novog albuma Robbiea Williamsa, odgovorila je: “Na njegovom albumu ne. Trebao mu je ženski vokal da isproba duet za singl i to sam bila ja, ali ta pjesma neće biti na njegovu albumu, mislim da će to izaći samo kao singl.” Govoreći o tome kako se odlično osjeća na dodjeli i kako je spremna za zabavu, Ms Dynamite nam je otkrila i da poslije dodjele planira otići na Eminemov party. Zanimalo nas je koliko joj se život promijenio u posljednjih pola godine. Naime, prije sedam-osam mjeseci malo je ljudi znalo za nju, danas je popularna u cijelom svijetu. “Iskreno, moj karakter i kako se u svemu tome osjećam, ostali su isti. Moji odnosi s ljudima su se promijenili jer imam manje vremena, ali jedina prava promjena je to što je sve postalo ubrzano i što više uopće nemam privatni, odnosno društveni život.”

Christinu Aguileru, koja je došla porazgovarati s nama tek nakon što se preodjenula u hlače i prugastu bluzu, kreaciju mladog i perspektivnog meksičkog dizajnera, najprije smo upitali je li se bojala da bi se onako oskudno odjevena na pozornici, mogla prehladiti: “A ne, ja sam toliko zagrijala atmosferu da nije bilo bojazni”, kazala je Christina koja uživo izgleda zapanjujuće sitno. Zanimalo nas je i koji će joj, nakon pjesme “Dirrty”, biti sljedeći singl s novog albuma, na što je rekla: “Sljedeći singl je pjesma ‘Beautiful’ koja bolje oslikava cijeli album, a on uopće nije u stilu pjesme ‘Dirrty’, to nam je samo bio singl za izlazak na tržište. Dok ‘Dirrty’ govori o ludovanju i zabavljanju, što ne treba čuditi jer imam 21 godinu i sad mi je vrijeme za to, ‘Beutiful’ kaže da se osjećam dobro bez obzira na to što ljudi o meni mislili ili govorili, bez obzira na to koliko ljudi mogu biti zločesti. To je pjesma o nekom tko je neprihvaćen ili diskriminiran iz bilo kojih razloga, ali može se pogledati u ogledalu i reći – ja sam prekrasna, što god tko rekao. ‘Beautiful’ je himna za svakog i ovih dana počinjem snimati spot za nju.”
Željeli smo da nam objasni promjenu svog imidža u otvorenu erotiku, kao i promjenu u glazbenom stilu, na što je rekla: “Ako govorimo o novom albumu, mogu reći tek da sam radila pjesme kakve bih i sama voljela slušati. Imam 21 godinu i drago mi je da na albumu postoji pjesma kao što je ‘Dirty’. S erotikom sam počela koketirati na ‘Lady Marmalade’ i kad sam joj se odlučila vratiti, željela sam da to bude tvrdo i otvoreno. Ne želim se bojati isprovocirati odjećom ili plesom, ne želim biti ukočena ni u kom smislu, zato na albumu ima i vrlo različitih stilova, od rocka preko soula do r’n’b-a. Za mene je to vrlo osoban album, mnogo govori o mojoj prošlosti”, zaključila je Aguilera, a odmah iza nje zapričali smo se s Anastacijom. Za razliku od većine izvođača koji su se te večeri dvoumili da li nakon dodjele otići na Eminemov ili P. Diddyjev party, Anastacia nije imala dvojbi:”Za mene večeras nema partyja, jer još večeras avionom putujem u London, gdje sutra rano ujutro sudjelujem u humanitarnoj akciji ‘Children in Need’. Svaki dan sam u drugoj državi.” Zanimalo nas je, s obzirom na takav tempo, kakav je njezin ljubavni život? “Sljedeće pitanje”; našalila se i odgovorila: “Nemam ga, ali nikad ne gubim nadu. Trenutačno nemam nikog, ali nada postoji.”
Nakratko nam se u backstageu pridružio i Joe Hahn iz Linkin Parka koji su osvojili dvije nagrade – za najbolje rock izvođače i najbolju grupu. Objasnio je zašto je na dodjeli sam:”Izbacio sam sve ostale iz benda”; našalio se i dodao:”Ne, ostali članovi su ostali kod kuće jer imaju nedovršena posla u studiju, sad su sigurno ljubomorni, ali tko im je kriv, ja sam završio sve što sam trebao napraviti u studiju i zato sam tu, uživam u primanju nagrada umjesto njih.” S obzirom na to da je djelovao iskreno iznenađen kad je Linkin Park proglašen najboljim rock izvođačem, pitali smo ga, tko je, prema njemu, trebao dobiti nagradu. “Recimo to ovako – jedan od glavnih razloga zbog kojih se bavim glazbom je U2, a i sama činjenica da smo se našli u istoj kategoriji s njima djelovala mi je nevjerojatno.”
Marilyn Manson došao je nakon što je Eminemu predao nagradu za najboljeg hip-hop izvođača. Na pitanje o kreaciji koju je odabrao za tu prigodu, odgovorio je protupitanjem: “Mislite li što imam na sebi ispod hlača i košulje ili mislite na odijelo?” Kad smo mu rekli da nas zanima oboje, Manson je postao sramežljiv i ipak odgovorio samo:”Ovo je Versaceovo odijelo”. Ispričao nam je potom s kim se druži u backstageu: “Nisam mislio da ću ovdje sresti ikog poznatog, mislio sam zapravo da nikog neću ni htjeti upoznati, ali sam ostao fasciniran grudima Kylie Minogue koje sam kamerom i snimio. Većinu vremena provodim s Eminemom, prijatelji smo već godinama, a i s Robbijem Williamsom, koji je odličan dečko, samo što voli ševiti moje bivše djevojke”. Zanimalo nas je šminka li se sam, jer i te se večeri pojavio originalno oslikana lica, na što je opet sramežljivo kazao:”Da.”
Wycleaf Jean stigao je do nas praćen većinom postave Fugeesa, i prije nego što smo ga uopće išta stigli pitati kazao je:”Moram vam reći da mi je uvijek žao novinara na ovakvim događanjima. Vi propuštate pravu zabavu jer najteže je pratiti ovakav showu iz backstagea. Da se mene pita, svi biste bili u dvorani. A ja sam studirao novinarstvo i zato kad vidim vas, pomislim da je i mene zamalo zapala takva sudbina.”
Njemu je, kazao je, i ove, kao i prije dvije godine kad je vodio dodjelu MTV EMA-e u Stockholmu, odijelo kreirala supruga, što je pojasnio: “Nitko vas ne može bolje odjenuti od žene s kojom živite.”
Mobyja, koji je te večeri osvojio nagradu za najbolju web stranicu, i kolaž-nastupom zaključio svečanost dodjele, pitali smo zna li razlog zbog kojeg ga je Eminem onako napao na MTV VMA-u, na što je kazao: “Nemam pojma. Mi ne da nikad nismo imali nikakvih sukoba nego se čak ni ne poznajemo. No stojim iza onog što sam rekao večeras na pozornici, Eminema iznimno cijenim, želim mu svu sreću i nemam ništa protiv njega.”
Na samom kraju večeri, kad je odradio posao domaćina, pridružio nam se i bad boy, P. Diddy osobno. U pratnji četvorice tjelohranitelja, u čijem se društvu i on doimao nekako sitan, u prugastu odijelu i sa sunčanim naočalama na licu, najprije je pitao kakav je bio. Hvalili smo ga, ne želeći povrijediti njegov ego ni izazvati bijes tjelohranitelja, iako je MTV na dodjelama imao puno boljih i manje razvikanih voditelja. “Hvala, trudio sam se, dao sam sve od sebe”, kazao je. Bilo je teško uopće pobrojati koliko se puta te večeri P. Diddy preodjenuo, što je i sam prokomentirao kazavši: “Ovo je zapravo bila prava modna revija. Osobno najviše volim Dolce&Gabbannu, Versacea, Toma Forda kao i, naravno, svoju vlastitu liniju odjeće. Zanimalo nas je i da li je tijekom vođenja dodjele imao kritičnih trenutaka, o čemu je ispričao:”Nije bilo nikakvih problema, mogu reći tek da sam poslu prionuo vrlo srčano, iskreno, da sam se cijelo vrijeme želio što više približiti ljudima, uspostaviti kontakt očima, trudio sam se pokazati da imam dušu, trudio sam se stvoriti atmosferu punu razumijevanja i ugode. Dao sam sve od sebe, a ako je i bilo sitnih poteškoća, smatram se profesionalcem koji ih je prevladao tako da to nitko nije ni primijetio. Uglavnom sam se odlično zabavio, svi su prema meni bili vrlo ljubazni. Želio bih zahvaliti MTV-ju koji mi je dao priliku da govorim i širim ljubav na tolike ljude u dvorani i diljem svijeta.”
Na pitanje tko u njegovu privatnom životu zaslužuje nagradu, P. Diddy se još više raspričao: “To je svakako moja majka! Ona zaslužuje nagradu jer me rodila i odgojila. Mišljenja sam da je svatko od nas onoliko dobar koliko su dobri njegovi roditelji. A mene je majka odgojila tako da nemam predrasuda, da ljude ne razlikujem ni prema boji ni prema rasi, a ni seksualnoj orijentaciji. Majka je stvorila od mene čovjeka punog ljubavi, zato ona zaslužuje nagradu.” Kako je tijekom same dodjele glavna tema bila tko će ići na njegov, a tko na Eminemov party, pitali smo P. Diddyja, hoće li on posjetiti Eminemov party, na što je rekao:”Ne, neću navratiti na Eminemov party jer sam veoma temeljit u pripremanju vlastitog. Jako poštujem Eminema, čestitam mu na nagradama i svim ostalim uspjesima, i mislim da je važno da večeras u Barceloni bude što više različitih proslava koje će okupiti i ujediniti ljude svih religija i boja. Eminem i ja nismo nikakva konkurencija kad su partyji u pitanju, na moj će stati oko tisuću ljudi, na njegov jednako toliko, još je 20.000 ljudi u ovom gradu koji se žele zabavljati. Možda bih i poželio otići na njegov party, ali moj je ozbiljno i temeljito isplaniran i želim tamo biti cijelo vrijeme, želim da se svi na mom partyju odlično zabave, kao što uostalom želim i da se ljudi zabave na Eminemovu pratyju.”
Prije no što će nas pozvati na svoj party, P. Diddy je objasnio da želi da dođemo u seksi odjeći, jer on, kako je rekao, voli elegantno i lijepo odjevene ljude, posebno žene u seksi haljinama. Sljedećeg dana bilo je teško reći čiji je party bio bolji. Eminem je svoj organizirao u klubu “Razzmatazz”, u industrijskom dijelu Barcelone, i na njemu goste posebno počastio vlastitim jednosatnim nastupom. Bio je to ujedno i Eminemov prvi nastup u Španjolskoj, a za uzvanike je izveo i hitove kao što su “Without me”, “Lose Yourself”. Kao posebni gosti, na pozornici kluba pridružili su mu se članovi grupe D12 i Marylin Manson, te Sophie Ellis-Baxter koja je s njim nastupila u pjesmi “The Way I Am”. P. Diddy je s druge strane, na svom partyju goste častio potocima šampanjca, domaćice su bile gole ljepotice, prekrivene samo bojom, među uzvanicima šetale su domine i transvestiti koji su ljubili gošće. Sam P. Diddy cijelu noć šetao je partyjem, brinući se da svi budu sretni i zadovoljni. Na njegovu su partyju, između ostalih bili Moby, Wycleaf Jean, Kelis, Christina Aguliera, Dolce i Gabanna, Sugababes i Jade Jager, slušao se pop i hip-hop 80-ih sve dok Christina Aguilera nije uzela mikrofon i zapjevala ‘Happy Birthday Mr. Dolce’ Domenicu Dolceu koji je te večeri slavio rođendan i od P. Diddyja dobio golemu čokoladnu tortu.
Zbog dodjele MTV European Music Awards sljedećih nekoliko dana na naslovnicama španjolskog tiska pojavljivao se Eminem, koji je trijumfirao s trima osvojenim nagradama, dok su po dvije dobili Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park i Kylie Minogue, koja se pokazala najvećom i najsimpatičnijom ženskom zvijezdom.

Vezane vijesti

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

U Los Angelesu su kasno navečer u nedjelju dodijeljene MTV glazbene video nagrade (MTV Video Music Awards) za 2011. godinu, a nagradu za najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika